Televizi mám 82 cm Samsunga a není to FULL HD. Jen sháním nějakou mašinku, která je poměrně nadupaná, rychle se spustí po zmáčknutí talčítka POWER a DB disky se taky rychle spouštějí. Jak už jsem všude psal, mám slabost pro značky Sony, Panasonic, LG, ale i Pioneer. Opravdu bych zatím chtěl přehrávač jen a jen na filmy jak na BD, tak na DVD, popřípadě bych v něm samozřejmě spouštěl na disku nějaký fotky, nebo hudbu. Jsem ochotnej do něj vrazit max. 6.000 Kč a nepiště mi, že si za ty prachy radši kup druhou PS3.
  Televizi mám 82 cm Samsunga a není to FULL HD. Jen sháním nějakou mašinku, která je poměrně nadupaná, rychle se spustí po zmáčknutí talčítka POWER a DB disky se taky rychle spouštějí. Jak už jsem všude psal, mám slabost pro značky Sony, Panasonic, LG, ale i Pioneer. Opravdu bych zatím chtěl přehrávač jen a jen na filmy jak na BD, tak na DVD, popřípadě bych v něm samozřejmě spouštěl na disku nějaký fotky, nebo hudbu. Jsem ochotnej do něj vrazit max. 6.000 Kč a nepiště mi, že si za ty prachy radši kup druhou PS3.  Chci prostě samotný BD přehrávač.
  Chci prostě samotný BD přehrávač.   

tomiisek píše:Těžko v daném cenovém limitu seženeš lepší Blu-ray/multimediální přehrávač než LG BD390. Čistě náhodou ti jeden mohu nabídnout, koupil jsem Oppo BDP-83SE a LG mám jaksi navíc, tak kdyžtak pošli soukromou zprávu...
PS3 jsem měl předtím a LG BD390 je podle mě o dost lepší (na audio/video, o hrách nemluvím), už jenom kvůli přehrávání velkých MKV.

martinhamr píše:Trošku to vypadá jako když se tosnažíš udat,ale mi ostatní víme že jsi slušnej kluk.

Jen bych ho chtěl u nás sehnat v jiný barvě než v modrém. Když nebude jiná možnost, koupim modrou barvu, je taky krásná.
  Jen bych ho chtěl u nás sehnat v jiný barvě než v modrém. Když nebude jiná možnost, koupim modrou barvu, je taky krásná. 

Chi Chi
 Chi Chi

EifelCZ píše:někde sem četl, že má hlučnější mechaniku, je to pravda?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník