Juta píše:Podpora DVD-Audio

tomiisek píše:Juta píše:Podpora DVD-Audio
Teď už by to jenom chtělo nějaký s podporou DVD-A i SACD, to čekání na použitelný přehrávač je nekonečné a ubíjející.

vladov píše:S akym menu - ovladanim sa dodava tento prehravac do CR a SR ? Ma aj ceske menu, alebo iba EN / DE ?
Dakujem Vam za odpoved.

Já osobně si myslím, že je to velice kvalitní přehrávač, ale občas jsem někde četl nějaký názor a trošku mě to odradilo, jako je např. DELŠÍ DOBA SPOUŠTĚNÍ PŘEHRÁVAČE apod. Tak nevím, co je na tom pravdy. Díky moc za rady
 Já osobně si myslím, že je to velice kvalitní přehrávač, ale občas jsem někde četl nějaký názor a trošku mě to odradilo, jako je např. DELŠÍ DOBA SPOUŠTĚNÍ PŘEHRÁVAČE apod. Tak nevím, co je na tom pravdy. Díky moc za rady 

EifelCZ píše:přehrávač nabootuje hned, ale třeba Avatar naběhne ze neuvěřitelný 2 minuty a i film 2012 má strašnou dobu načítání. Viděl sem to u kámoše a měl dokonce nainstalovanej novej Firmware a i tak je to strašný. Ale zase musím říct, jak u kterých filmů. Třeba U Hellboye II naběhne krásně vpoho, stejně tak u FF VII Advent Children.
 Ty se přece dají načíst vždycky...
 Ty se přece dají načíst vždycky...

EifelCZ píše:přehrávač nabootuje hned, ale třeba Avatar naběhne ze neuvěřitelný 2 minuty a i film 2012 má strašnou dobu načítání. Viděl sem to u kámoše a měl dokonce nainstalovanej novej Firmware a i tak je to strašný. Ale zase musím říct, jak u kterých filmů. Třeba U Hellboye II naběhne krásně vpoho, stejně tak u FF VII Advent Children.

EifelCZ píše:Ty filmy ma kamos uplne novy, nejsou vubec poskozeny a novej firmware 2.50 taky ma nainstalovany, tak ja newim cim to je.

Možná remuxy bez Java menu, ale i tak je to více.
 Možná remuxy bez Java menu, ale i tak je to více.
jaguar00 píše:Tak BD disk načítat do 10s, to je odvážnéMožná remuxy bez Java menu, ale i tak je to více.
Mám BD60 a i se zapnutým QuickStart to není bůhví co. Bez QuickStart je to nepoužitelné....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník