derek píše:to mě teda mrzí...škoda že ses zbavil té PS3, u ní byl obraz dokonalej...a když byla šoupnutá za pohovkou, tak ani nebyla slyšet ( proč si ji pak vlastně dal nahoru ? kabel si měl dost dlouhej, ne ? )
teď mě to teda trošku vystrašilo, příští týden bych si chtěl koupit sony bdp350 ( těšte se na uživatelskou recenzi ), ale ...no snad to bude v pořádku, je to další generace...
derek píše:to mě teda mrzí...škoda že ses zbavil té PS3, u ní byl obraz dokonalej...a když byla šoupnutá za pohovkou, tak ani nebyla slyšet ( proč si ji pak vlastně dal nahoru ? kabel si měl dost dlouhej, ne ? )
teď mě to teda trošku vystrašilo, příští týden bych si chtěl koupit sony bdp350 ( těšte se na uživatelskou recenzi ), ale ...no snad to bude v pořádku, je to další generace...
derek píše:to krtek
ještě není, ale na sony support for europe mi řekli že v září...tudíž...já mám září hned od prvního tj v pondělí
derek píše:snad jo, to víš, bůžek mi dohodil projektor, a kdyby si i koupil jako první tu sonku abych si ji v klidu otestoval...
ale to už bych asi chtěl moc, co ? každpádně, jak ji budu mít doma, tak se objevím a zkusíme to vyměnit, jestli je to opravdu tím samsungem
jak si vlastně přišel na to, že je to playerem a ne tv ? zkoušel jsi player měnit za jiný ?? a možná se stavím i s novýma blučkama, včera mi je odeslali z anglie, tak asi příští týden snad dorazí...však víš, jak je to s poštou - nikdy není dost rychlá
to si povíme![]()
hele, našel jsem tady vlákínko, kde se říkáš, že bychom měli všichni uživatelé víc přispívat, tak jsem začal hledat recenze výrobků co máš doma ( např ten tvůj slavný AVR sony ) a nic...japato ??![]()
to si povíme![]()
hele, našel jsem tady vlákínko, kde se říkáš, že bychom měli všichni uživatelé víc přispívat, tak jsem začal hledat recenze výrobků co máš doma ( např ten tvůj slavný AVR sony ) a nic...japato ??![]()
Capo píše:Jo, musíš si nastavit místo formátu 16:9 "pouze skenování" a obraz bude celej."Pouze skenování" nikdy neni nastavený defaultně a u každýho HDMIčka se musí nastavit.
harmon píše:Prosim u tohohle samsunga jak je to tedy stim prehravani BD kdyz to nema/ma 24p podporu.Přehraje me to přes ps3 v poradku tedy?
harmon píše:Ahoj všem na tomto foru..
Prosim o radu :
Vim ze lecos o tomto monitoru bylo jiz napsano ,ale i tak bych se rad optal na zhrnuti.
Vlastnil sem drive projektor ,ale uz me nevyhovuje silne zatemnovani atd proto chci prejit na tv.
Ale jak jiz kazdy kdo mel projektor vi prejit ze 3 metru je dost des na ty male uhlopricky.
Proto chci jit do 50 "
Prosim u tohohle samsunga jak je to tedy stim prehravani BD kdyz to nema/ma 24p podporu.Přehraje me to přes ps3 v poradku tedy?
Je tu nekdo kdo i na ps3/xbox pari na teto telce hry?Jak je to na ni stim vypalovanim v tomto mam nejvetsi strach.
Jelikoz sem v cene 30 000 kc nenasel vubec nic co by melo 1080p a 50" velikost je to pro me docela vazny adempt.
Pokud by nekdo vedel o kvalitnim lcd/plazme velikosti 50" cena kolem 30 000 nejlepe do tech 30 000 budu vdecny za radu.
Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků