d.f.h píše:také vám EPG u všech programů ukazuje pouze aktuální a bezprostředně následující pořad?
tomiisek píše:d.f.h píše:také vám EPG u všech programů ukazuje pouze aktuální a bezprostředně následující pořad?
Já mívám u AverTV i set-top-boxu poslední dobou EPG naprosto tragické, podle mne to souvisí s pražským digitálním vysíláním a nikoli s PlayTV.
d.f.h píše:při nastavení časovaného nahrávání je možnost posunout začátek i konec záznamu maximálně o 10 minut vpřed nebo vzad
tomiisek píše:Jaktože je televizní rada nechá vysílat upoutávky na pořady, když mají skluz? To slouží televizní rada jen ke zkoumání závadnosti reklam na fernet?
st39.6 píše:a nejde nahodou nastavit cas v playtv normalne zvlast? ... imo by to nemel bejt problem, ne? ...
d.f.h píše:Další věc: při nastavení časovaného nahrávání je možnost posunout začátek i konec záznamu maximálně o 10 minut vpřed nebo vzad. To je v případě nočního vysílání například Novy, kdy jsou konce pořadů někdy ujeté i o půl hodiny, naprosto nedostačující a také to v podstatě znemožňuje časované nahrávání používat.
st39.6 píše:Nova a Prima mely problemy s EPG distribuci, to neni chyba prijimace. Me to vcera zacalo behem vecera slapat jak ma. Jinak s casem jsem problem nemel, vsechno jde naprosto bez problemu
marisa píše:Tak tedy vite jak zajistit spravny cas a ne o 2hod posunuty?
Buldog píše:Ještě se chci zeptat, když se to propojí s PS3, tak se to potom ovládá a udatuje celý přes PS3?
Buldog píše:A když to chci vypálit, tak si to nejšíp ten soubor budu muset přenest na ext. hardisk nebo flashku a potom dát do PC a vypálit, je to tak?
Buldog píše:Jo a jak jsou přibližně veliký ty soubory - když vemu např. 2 hodinový film - kolik MB/GB?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků