tomiisek píše:No nevím, již asi před 2 měsíci jsem jí na netu viděl levněji...
 , český, slovenský nebo zahraniční ? Já jsem nižší cenu nenašel.
 , český, slovenský nebo zahraniční ? Já jsem nižší cenu nenašel.
mesab píše:tomiisek píše:No nevím, již asi před 2 měsíci jsem jí na netu viděl levněji...
Jaký to byl shop mi asi nepovíš, český, slovenský nebo zahraniční ? Já jsem nižší cenu nenašel.

tomiisek píše:mesab píše:tomiisek píše:No nevím, již asi před 2 měsíci jsem jí na netu viděl levněji...
Jaký to byl shop mi asi nepovíš, český, slovenský nebo zahraniční ? Já jsem nižší cenu nenašel.
http://www.master-shop.cz/pioneer-pdp-l ... 135927.htm

,klasika . A jestli někde je a rozmýšlíte se,tak rychle nakupujte.Z basysu mám info že ceny půjdou nahuru během pár týdnú. Koruna oslabuje...
  ,klasika . A jestli někde je a rozmýšlíte se,tak rychle nakupujte.Z basysu mám info že ceny půjdou nahuru během pár týdnú. Koruna oslabuje...  

ntriq píše:ale to už bylo jasný když přešli na panely od Panasonicu.
Tím si táké podřízli větev a tvrdit že panely jsou stále KURO ale linka VIERA je hloupost.
"

Sice má nejlepší obraz, ale když to srovnám s vážným konkurentem od Panasonicu, tak tam už lze sehnat 50-PZ do 35 000 a o Samsungu ani nemluvě. A o tom, že by byl obraz u Pioneeru dvakrát lepší nemůže být řeči. Nevím kolik jsou jednotlivé náklady, ale podle mě je ta cena hodně nadsazená a za konec výroby si můžou páni manažeři poděkovat sami. Sice je podobná jako u Sony nebo Philipsu, ale tam se jedná o špičkové LCD modely, cena plasem je dnes již jinde. Když si vezmu, že zaplatím 60 000 Kč a k tomu ještě musím připlácet za reproduktory a stojan dalších min. 10 000 Kč, tak to působí spíš už jako pěkná židovina než jako rozumný připlátek za kvalitu. Byl jsem dnes v Elektru a pod 5090 byla LCD Kuro 46V za 69 000. Musel jsem se smát. Myslím si, že tam bude viset hoodně dlouho
  Sice má nejlepší obraz, ale když to srovnám s vážným konkurentem od Panasonicu, tak tam už lze sehnat 50-PZ do 35 000 a o Samsungu ani nemluvě. A o tom, že by byl obraz u Pioneeru dvakrát lepší nemůže být řeči. Nevím kolik jsou jednotlivé náklady, ale podle mě je ta cena hodně nadsazená a za konec výroby si můžou páni manažeři poděkovat sami. Sice je podobná jako u Sony nebo Philipsu, ale tam se jedná o špičkové LCD modely, cena plasem je dnes již jinde. Když si vezmu, že zaplatím 60 000 Kč a k tomu ještě musím připlácet za reproduktory a stojan dalších min. 10 000 Kč, tak to působí spíš už jako pěkná židovina než jako rozumný připlátek za kvalitu. Byl jsem dnes v Elektru a pod 5090 byla LCD Kuro 46V za 69 000. Musel jsem se smát. Myslím si, že tam bude viset hoodně dlouho  

fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A...

martinhamr píše:fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A...
Tvůj příspěvek je z mého hlediska stejně hloupej jako říkat že nemá cenu aby se prodávali auta jako je BMW nebo Mercedes když Oktavie vás také doveze k cíli a když prší tak do ní neteče a dokonce tam hraje i rádio.

fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A. Nedivím se, že s takovou cenovou politikou Pioneer krachuje. Dobře mu tak.

martinhamr píše:fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A. Nedivím se, že s takovou cenovou politikou Pioneer krachuje. Dobře mu tak.
Ten výrobek je jasně nejlepší na trhu,a ta cena také odpovídá jeho kvalitám. Můžeš mít názor na to jaký chceš,ale tohle je fakt ověřený z mnoha testů!

tomiisek píše:Pioneer dojel právě na to, že vyráběl nejlepší PDP - většina zákazníků bohužel touží po méně kvalitních výrobcích a upřednostňuje nekvalitní vestavné repro před zapojením PDP do kvalitního audio řetěžce.

fwefw píše:...ale poměr cena/výkon v porovnání s konkurencí je někde jinde.
 Kritizovat hrušky za to, že jsou moc drahé, když přece existuje několik druhů levnějších jablek s ucházející chutí...
 Kritizovat hrušky za to, že jsou moc drahé, když přece existuje několik druhů levnějších jablek s ucházející chutí...

tomiisek píše:fwefw píše:...ale poměr cena/výkon v porovnání s konkurencí je někde jinde.
Jde o to, že bavit se o srovnání s konkurencí lze pouze v případě, že konkurence existujeKritizovat hrušky za to, že jsou moc drahé, když přece existuje několik druhů levnějších jablek s ucházející chutí...
 To spíš hrušky= plazmy a jablka=lcd. Jinak konkurence evidentně existuje jinak by Pioneer neměl takové ztráty.
  To spíš hrušky= plazmy a jablka=lcd. Jinak konkurence evidentně existuje jinak by Pioneer neměl takové ztráty. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků