JuraS. píše:Je možné filmy v mkv sehnat někde v celku a ne rozkouskované na xx dílů ? Odpověď klidně i cestou sz...
JuraS. píše:Problém to není, ale stahovat po jednom kousku a čekat než server odpočítá a čekat že nebude plno...nebo platit za neomezené stahování..to raději si koupím originál na bd...
JuraS. píše:Jakou to má výhodu ? Můžu stahovat např. všechny díly naráz bez čekání a to i pomocí downloaderů ?
d.f.h píše:Nicméně samozřejmě - ne všechno je na rapidshare. Jen skoro všechno
Nick007 píše:d.f.h píše:Nicméně samozřejmě - ne všechno je na rapidshare. Jen skoro všechno
Od té doby, co RS snížil denní limit GB, nemá premium ani moc smysl... S kombinací netload, rapidshare a megaupload člověk nestihne ani všechno zkouknout, i když vybíráA free bohatě stačí.
Nick007 píše:Od té doby, co RS snížil denní limit GB, nemá premium ani moc smysl...
tomiisek píše:Nick007 píše:Od té doby, co RS snížil denní limit GB, nemá premium ani moc smysl...
Bezplatně se dá za den stáhnout větší objem dat, než kolik si člověk může stáhnout v rámci placeného premium účtu.
d.f.h píše:Tak to se mi nezdá. Kolik si můžeš za den stáhnout free?
Nick007 píše:...Rychlost je proměnlivá, řekněme 150-300 kB/s...
JuraS. píše:Včera jsem stahoval přes torrent film v mkv velikosti 1,8 GB.
d.f.h píše:Tak to se mi nezdá. Kolik si můžeš za den stáhnout free?
d.f.h píše:Nick007 píše:...Rychlost je proměnlivá, řekněme 150-300 kB/s...
Jestli on nebude právě v tomhle ten háček.
tomiisek píše:d.f.h píše:Tak to se mi nezdá. Kolik si můžeš za den stáhnout free?
Pro free žádný denní limit není, kromě 15 minut čekání, takže nemám problém stáhnout přes 10 GB denně. Ale jestli je pro tebe výhodnější si 5 GB denně platit, tak ti do toho kecat nebudu
JuraS. píše:to ale neřeší, že bych raději bral celý film naráz..v jednom souboru...instalačky po disketách jsem zanechal v prachu dějin...
JuraS. píše:přes torrent po částech no problemo...jenže já takové nenašel cestou isohuntu a pirátů...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků