Fox píše:Možná toho chci moc, ale říkám si, proč tohle všechno jde na PC, třeba u KMP, ale ne pro přehrávání Blu-ray

d.f.h píše:Fox píše:Možná toho chci moc, ale říkám si, proč tohle všechno jde na PC, třeba u KMP, ale ne pro přehrávání Blu-ray
K Blu-ray nedokáže přidat externí titulky nic a dokud to nebude umět samotný Blu-ray přehrávač pomocí BD-Live, tak to tak i zůstane. Snad se nepletu, ale jediná možnost je ripnout Blu-ray a k m2ts souborům už pak dokáže externí titulky načíst třeba mplayer.

Já myslel, že jen to dosud nikdo neudělal.A včem je teda hlavní problém, když píšeš, že to nedokáže nikdy nic.Přece zpustit DVD a k tomu ext. titulky jde, ne?Tak proč ne u Blu-ray?
  Já myslel, že jen to dosud nikdo neudělal.A včem je teda hlavní problém, když píšeš, že to nedokáže nikdy nic.Přece zpustit DVD a k tomu ext. titulky jde, ne?Tak proč ne u Blu-ray?

Samozřejmě se mohu plést, nemám už takový přehled zejména v SW přehrávačích pro Windows a je možné, že už něco takového existuje, ale asi bych se o tom doslechl.
 Samozřejmě se mohu plést, nemám už takový přehled zejména v SW přehrávačích pro Windows a je možné, že už něco takového existuje, ale asi bych se o tom doslechl.

d.f.h píše:To není tak hrozné. Jestli mi vyjde zakázka pro jednoho zlého kapitalistu, tak do toho taky půjdu

tomiisek píše:To puvodni MKV to stale prehrava s chybnou cestinou, takze zjevne zalezi na tom, v jakem kodovani jsou titulky ulozeny.
tomiisek píše:Muzete mi poradit nejaky sikovny soft na praci s MKV kontejnerem? Je mozne u MKV nastavit barvu, velikost a umisteni titulku?

Nick007 píše:Sada mkvtoolnix, program mmg.

tomiisek píše:Zrovna by mel kvuli nizkym urokovym miram a vysoke nezamestnanosti klesat dolar... A pokud bys player pojistil jen na ekvivalent cca 149 Eur, mohl by ti teoreticky dorazit bez placeni cla a dph

d.f.h píše:Já se hlavně těším na region free, to jsem vždycky chtěl. Vykoupím celý americký Amazon

tomiisek píše:d.f.h píše:Já se hlavně těším na region free, to jsem vždycky chtěl. Vykoupím celý americký Amazon
Mne uz uplne vypadlo z hlavy, ze regionalni omezeni existuje, uplne jsem to pri koupi prestal sledovat. Nedavno mi z USA dorazil Man on Fire, strcil jsem ho do BD390 a najednou mi to napsalo, ze nemuze prehrat BD z regionu A. Mne to nejak vubec nenapadlo
Jinak zivot bez BD od Criterionu si fakt nedovedu predstavit. Zrovna vcera mi z Amazonu odeslali Felliniho 8 1/2

Jinak osobne si myslim, ze multiregion neni ani moc potreba - disku uzamcenych jen pro region B je dost malo, takze Oppo i bez hacku prehraje skoro vsechny evropske BD, na par zamcenych lze pouzit napr. PS3. Ale kit to vyresi jednou provzdy, pak uz clovek zadny jiny player nepotrebuje. Kdybyste do toho kitu sli, tak bych se pridal, nerad bych porad spolehal na firmware
 Jinak osobne si myslim, ze multiregion neni ani moc potreba - disku uzamcenych jen pro region B je dost malo, takze Oppo i bez hacku prehraje skoro vsechny evropske BD, na par zamcenych lze pouzit napr. PS3. Ale kit to vyresi jednou provzdy, pak uz clovek zadny jiny player nepotrebuje. Kdybyste do toho kitu sli, tak bych se pridal, nerad bych porad spolehal na firmware 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků