Juta píše:Doména 1080p mi od včerejška nejede.
Juta píše:No já to používám abych nemusel chodit přes HD Mag. Ještě by mě tam něco zaujalo a pak by se sem nedostal vůbec
Juta píše:No já to používám abych nemusel chodit přes HD Mag.
Juta píše:Doména 1080p mi od včerejška nejede.
Juta píše:Když jsme u tý technický stránky věci - když čtu třeba recenzi na film a kliknu na screen, tak mi jen ztmavne obrazovka, ale obrázek se nezobrazí. Nevím proč. Dřív to normálně šlo.
d.f.h píše:Juta píše:Když jsme u tý technický stránky věci - když čtu třeba recenzi na film a kliknu na screen, tak mi jen ztmavne obrazovka, ale obrázek se nezobrazí. Nevím proč. Dřív to normálně šlo.
To mohlo být řekněme v průběhu včerejška možné. Pokud to trvá i teď v tuto chvíli, tak bych poprosil o odkaz na konkrétní recenzi, kde k tomu dochází. Zjistím, kde je problém.
d.f.h píše:Mnojo, Éčko... To je těžké. Některé věci prostě v tomhle peklu na zemi nefungují korektně. Ale každopádně - tohle ti tím pádem nemohlo fungovat nikdy, ne jen minulý týden
Juta píše:Ta fotka se na čeerném podkladě zobrazuje vždycky moc nahoře. Takže někdy ji nevidím vůbec, někdy jen cca z 20%. Posunout to nijak nejde
Nick007 píše:Patří vám to, když používáte IE6!:D
tomiisek píše:Nick007 píše:Patří vám to, když používáte IE6!:D
Ja si sestku nevybral, mam ji ucelove kvuli praci
Juta píše:Už to ani řešit nebudu. Během pár týdnů budu mít novej PC s Win 7 64bit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků