J.F.M. píše:d.f.h píše:Diskusní fórum 1080p.cz je zatím opravdu v plenkách. Mohou se zde vyskytnout problémy a chyby, na které je třeba upozornit, aby byly opraveny. Také zde asi chybí některé funkce, které jsou možná obvyklé na jiných fórech - ty mohou být přidány. Stačí se jen ozvat.
když napíši diskuzní příspěvek a dám na myši zpět naskočí obrazovka ,že platnost webové stránky vypršela.
martinhamr píše:Mě zase nefungujou ty šipky na návrat na horu.
d.f.h píše:martinhamr píše:Mě zase nefungujou ty šipky na návrat na horu.
Jaký prohlížeč? Ještě někomu tyhle šipky nefungují?
martinhamr píše:d.f.h píše:martinhamr píše:Mě zase nefungujou ty šipky na návrat na horu.
Jaký prohlížeč? Ještě někomu tyhle šipky nefungují?
V mozzile mi to funguje ale v exploreru ne.
Juta píše:v Exploreru mi trvá hrozně dloho i refresh stránky. Je to tak 45 sekund než můžu vůbec na něco kliknout. Chtělo by to optimalizovat aby to jelo bez problémů na všech prohlížečích.
d.f.h píše:Na všech prohlížečích to jede bez problémů, optimalizovat není co. Je třeba zbavit se problému, ne jeho důsledku - a problémem je v tomto případě právě Explorer. V tomhle směru se mnou bohužel není rozumná řeč - profesionální deformace
Modena píše:d.f.h píše:Na všech prohlížečích to jede bez problémů, optimalizovat není co. Je třeba zbavit se problému, ne jeho důsledku - a problémem je v tomto případě právě Explorer. V tomhle směru se mnou bohužel není rozumná řeč - profesionální deformace
Vzhledem k tomu, že ME používám pro internetbanking jako přístup na různé účty (jinde není kompatibilní ochrana) a další scripty, pro mne je Explorer jediný možný prohlížeč. Nechápu, co Tě vede k jeho odmítání ? Princip ?
Juta píše:D.F.H.
Ostatní fóra mi jedou v IE naprosto bez problémů. Jen tady to hrozně dlouho trvá. To nebude chyba jen v IE. Upozorňoval jsem na to už asi před půl rokem.
Juta píše:Nechci Ti oponovat, ale právě proto že tohle děláš jako zaměstnání by pro Tebe neměl být zase až takový problém sladit to i pro IE, který stále používá většina lidí. Je to vizitka i pro tento web a čekat pokaždé půl minuty než se stránka načte může leckoho odradit.
Jestli má mít fórum nějakou úroveň, tak je potřeba to udělat pořádně a ne jen napůl, i když to nějaký ten čas zabere.
Zpět na Připomínky, dotazy a chyby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník