martinhamr píše:Připadáte mi jako nějaká Panasonikovská inkvizice.Kdo si dovolí cokoliv namítnou proti Panasoniku,šup sním na hranici a upálit. Takové rouhání tady poslouchat nebudeme.
Nick007 píše:martinhamr píše:Připadáte mi jako nějaká Panasonikovská inkvizice.Kdo si dovolí cokoliv namítnou proti Panasoniku,šup sním na hranici a upálit. Takové rouhání tady poslouchat nebudeme.
Ale tady o tohle přece vůbec nejde. To tady máme chválit LG nebo Samsung? Vždyť je Panasonic přeci na špici. Kdyby Pioneer prodával plazmy, tak budeme chválit jeho... Za týhle situace prostě nemáš na výběr, volba je jasná a jednoznačná. A Tony nikomu nikdy nic nevnucoval, jen sděloval svůj názor a jako odborníka jeho názor prostě váhu má.
Papinak píše:Kdysi jsem to tady taky řešil, že obrazovka je při zobrazení pouze černé spíše tmavě šedá než černá.
Nick007 píše:Papinak píše:Kdysi jsem to tady taky řešil, že obrazovka je při zobrazení pouze černé spíše tmavě šedá než černá.
U mě je obrazovka černá jak bota (sleduju bez přisvícení pozadí). A vím o čem mluvím, když to srovnám s kvalitním FullHD projektorem od Epsonu, je to jak nebe a dudy... I oproti předchozí PZ80 je černá znatelně černější.
Na vině může být špatné nastavení PC úrovní místo TV úrovní v PC, použití DVI-HDMI kabelu bez zaškrtnutí Plného rozsahu barev v nastavení televize, rozharašené nastavení ovladačů graf. karty (speciálně ATI), použití jiného režimu než Kino a špatně nastaveného, je potřeba trochu přidat kontrast (já mám 38).
Nick007 píše:Papinak píše:Kdysi jsem to tady taky řešil, že obrazovka je při zobrazení pouze černé spíše tmavě šedá než černá.
U mě je obrazovka černá jak bota (sleduju bez přisvícení pozadí). A vím o čem mluvím, když to srovnám s kvalitním FullHD projektorem od Epsonu, je to jak nebe a dudy... I oproti předchozí PZ80 je černá znatelně černější.
Na vině může být špatné nastavení PC úrovní místo TV úrovní v PC, použití DVI-HDMI kabelu bez zaškrtnutí Plného rozsahu barev v nastavení televize, rozharašené nastavení ovladačů graf. karty (speciálně ATI), použití jiného režimu než Kino a špatně nastaveného, je potřeba trochu přidat kontrast (já mám 38).
Tak to tu svoji mrchu hnusnou asi půjdu vyhodit z okna.
Awes0me píše:Černá u ní nemůže a nikdy nebude černá, protože prostě, když TV vypneš, tak obrazovka není černá
Černá u ní nemůže a nikdy nebude černá, protože prostě, když TV vypneš, tak obrazovka není černá
Awes0me píše:LE55A956 Black level True black (0 cd/m2) possible with [Smart LED] on
TX-P50VT20 Calibrated black level 0.009 cd/m2
TX-P50S20 Calibrated black level 0.02 cd/m2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků