hujik píše:Mno ... oni tam do vsech TV poustej totez ... takze zobrazovala to samy ... a vypalena nebyla ... ale je mozny, tamto je este nejaka starsi generace ... bohuzel sem blbej a na model se nepodival ... zkusim tam v mezicase zajet a zjistit presnej model ...
Capo píše:Aha já myslel, že jako "naši" označuješ A557 a ta vypálená byla A457, tak jsem to teda z příspěvku "Sobota 16. 8. 2008 18:04:30" pochopil....pokud to teda A457 nebyla, ale byla to nějaká starší generace, tak potom mi to nějak nesedí k "před tejdnem tam ta PS50A457 nebyla" - páč stará generace by tam měla být tak rok
hujik píše:Tak to je příjemná informace ... je pravdou, že já sem u full HD filmu (z notesa přez HDMI) zácuky pozoroval jen tehdy, když notes nestíhal ... jinak to jelo ok ...
Krtek píše:Capo:
Tak to už máš jedno procento životnosti za sebou
Capo píše:Hoši, tak jsem objevil skrytý nastavení, přímo ve firmwaru.Jde to jak u LCD tak u plazmy, takže předpokládám, že to půjde i u tohodle modelu.Postup je následující:
1.Vypnout TV
2.na DO stisknout po sobě tlačítka INFO+MENU+MUTE a následně TV zapnout (ale pozor, taky přes DO)
Poté se objeví na obrazovce nechutně rozsáhlý nastavení, kde většinu věcí nevim ani co znamená, ale jde si pohrát s barvama, úrovní černé a prostě všechno....mj. je tam i počet "odpracovaných" hodin panelu, já mám za rok 1035 hodin nalítáno, hustý![]()
Jdu ladit
Krtek píše:No třeba to nějak sladíš a bude Ti to svítit víc.![]()
100 tis hodin udává Panasonic u letošních modelů. To by měla svítivost panelu klesnout o polovinu, jenže to už bude nejspíš nekoukatelný. Pokud výrobce nekecá, tak bych viděl reálnou životnost panelu spíš poloviční. Možná ani to ne. Pořád je to ale několik let.
Čili těch 1000 hodin je u předešlé generace na Samsung akorát a těch 35 hodin už přesluhuješ.
JIHORDA píše:Capo píše:Hoši, tak jsem objevil skrytý nastavení, přímo ve firmwaru.Jde to jak u LCD tak u plazmy, takže předpokládám, že to půjde i u tohodle modelu.Postup je následující:
1.Vypnout TV
2.na DO stisknout po sobě tlačítka INFO+MENU+MUTE a následně TV zapnout (ale pozor, taky přes DO)
Poté se objeví na obrazovce nechutně rozsáhlý nastavení, kde většinu věcí nevim ani co znamená, ale jde si pohrát s barvama, úrovní černé a prostě všechno....mj. je tam i počet "odpracovaných" hodin panelu, já mám za rok 1035 hodin nalítáno, hustý![]()
Jdu ladit
HURÁÁ, funguje to:))), hned při prvním spuštění jsem si TV omylem resetoval!!.)) Měl jsem nějaký ch 260 hod, tak teď mám zas novou tv od nuly:)
JIHORDA píše::DMyslím jako hned při prvním spuštění tvé trojkombinace do vnitřního softwaru tv:))) Jinak ji mám asi měsíc:))
JIHORDA píše:HURÁÁ, funguje to:))), hned při prvním spuštění jsem si TV omylem resetoval!!.)) Měl jsem nějaký ch 260 hod, tak teď mám zas novou tv od nuly:)
Krtek píše:Capo:
Ty seš z toho nastavení nějakej mimo![]()
Radši pak napiš jestli Ti to pomohlo vylepšit obraz. Psal jsi něco že ta TV mele z posledního, tak by mě zajímalo jestli to nebylo jen nastavením.
Capo píše:JIHORDA píše::DMyslím jako hned při prvním spuštění tvé trojkombinace do vnitřního softwaru tv:))) Jinak ji mám asi měsíc:))
Ajo, takže 260 hodin za měsíc??WTF to jseš ještě větší nerd než já
JIHORDA píše:Capo píše:JIHORDA píše::DMyslím jako hned při prvním spuštění tvé trojkombinace do vnitřního softwaru tv:))) Jinak ji mám asi měsíc:))
Ajo, takže 260 hodin za měsíc??WTF to jseš ještě větší nerd než já
Hehehe, je to dost, budu muset přibrzdit, pořád ještě fungujou zvyky od skleněné tv, kdy jsem ji měl pořád jako kulisu, ač jsem běžel třeba do obchodu:)) To víš, nikde žádný vypalování...))
Krtek píše:To přece není důležité. TV to pozná sama.
Fox píše:Pokud máš třeba na PS3 nebo na přehrávači zaplou funkci 24p, tak by se ti mělo na tv rozsvítit 1080/24p.Tak to alespoň u mě na Sony funguje.Btw. zatím jsem nikde nečetl o tom, že tahle funkce se dá na tv zapnout nebo vypnout-buď to podporuje nebo ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník