Bude zde nějaký prostor pro odkazy na legální (volně šiřitelný HD obsah (filmy, spoty,...) ?
st39.6 píše:taky me to napadlo, ale ony ty zajimavy odkazy sou formulovany tak, ze to zni jako by se tykaly jen clanku imo ....
d.f.h píše:OK, založeno subfórum HD obsah & zdroje. Tak se pochlubte
martinhamr píše:Tak mě tu chybí čistě a jednoduše popsané krátké recenze filmů a u toho hlasování o líbivosti či nelíbivosti filmu.Než si něco koupím,mrknu sem a vida hodně lidí říka to a to a já se podle toho rozmyslím či to má cenu koupit nebo ne.Dane co ty nato...
martinhamr píše:Tak mě tu chybí čistě a jednoduše popsané krátké recenze filmů a u toho hlasování o líbivosti či nelíbivosti filmu.Než si něco koupím,mrknu sem a vida hodně lidí říka to a to a já se podle toho rozmyslím či to má cenu koupit nebo ne.Dane co ty nato...
Hawkeye píše:martinhamr píše:Tak mě tu chybí čistě a jednoduše popsané krátké recenze filmů a u toho hlasování o líbivosti či nelíbivosti filmu.Než si něco koupím,mrknu sem a vida hodně lidí říka to a to a já se podle toho rozmyslím či to má cenu koupit nebo ne.Dane co ty nato...
csfd.cz ti nestačí?
martinhamr píše:Já bych to spíš viděl na kratší texty.Mě šlo prvotně o dojem ostatních a jejich oznámkování filmu. Třeba v rozsahu 1-5.Když bude mít film deset 1 a jednu 3,tak to vypadá dobře.Než když bude mít třeba pět 3 a šest 5. Hlavně bych apeloval aby to neznámkoval ten kdo to neviděl.
d.f.h píše:martinhamr píše:Já bych to spíš viděl na kratší texty.Mě šlo prvotně o dojem ostatních a jejich oznámkování filmu. Třeba v rozsahu 1-5.Když bude mít film deset 1 a jednu 3,tak to vypadá dobře.Než když bude mít třeba pět 3 a šest 5. Hlavně bych apeloval aby to neznámkoval ten kdo to neviděl.
500 slov je velmi krátký text. Známkování filmů si vyžaduje registraci uživatelů a už vidím ten zájem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník