Ovšem běda mužům kde žena vládne...
  Ovšem běda mužům kde žena vládne...

když sem pak televizi vypnul černoch se na mě pořád díval a ta bílá plocha nechtěla jaksi úplně vyhasnout

svenkr píše: Jinak letos stejně plánuju věnovat tuhle krasavici rodičum a pořídit si PANASONIC TH-50PZ70E je to full HD a už jí mám okouknutou z jednoho showroomu obraz je brilantní a u té úhlopříčky už poznáte i rozdíl mezi 720p a 1080p na první pohled

svenkr píše:Taky sem měl možnost porovnat full HD a HD ready na dvou 106kách od panasonicu, ale tam je pravda že rozdíl já osobně nevidim. To u tý 127 už to na mou duši vidět je

d.f.h píše:OK, tak rozdíl tam je stoprocentně (musí být), ale - stojí to za ty prachy navíc? To je myslím otázka.

st39.6 píše:a kolikze stoji ta padina?

Krtek píše:Proč by ty 3 metry měli být daleko ? Myslím že je to akorát abych neviděl mřížku, nebo ne ? Nebo jak to myslíš ?
Jinak vím co znamená 24p. Jen jsem nevěděl, zda je pro tuto funkci technologická nutnost mít Full, nebo to 24p podporují i ready ?
 sa mi zda nejaka mala telka
 sa mi zda nejaka mala telka   a nevidno tak tie detaily
  a nevidno tak tie detaily 

Bando píše:no ja na 42PZ70 teda full HD sledujem z 1.5 metra, a je do rozdiel ked si sadnem o 3 metre dalejsa mi zda nejaka mala telka
a nevidno tak tie detaily

Dave píše:z 1,5 metru ..? To je jako sedět v první řadě v kině. Děkuji nechci.
Myslím že v tvém případě nepřicházíš o detaily ale o zážitek z filmu.

Capo píše:Dave píše:z 1,5 metru ..? To je jako sedět v první řadě v kině. Děkuji nechci.
Myslím že v tvém případě nepřicházíš o detaily ale o zážitek z filmu.
Tak to vůbec.Já sedim u 50" HD ready 2 metry a je to paráda, vůbec to neni jak v kině, kde ti lítá hlava ikdyž sedíš v půlce, i ten 1,5m v Bandově případě je ideální si myslim, je to přesně jak řiká Bando, sedneš dál, a zanikají detaily a z velké TV je rázem malá
 Opravdu si to vyzkoušej, tahle technologie ti umožňuje mít relativně velký obraz i v malé místnosti a sledovat jej z krátké vzdálenosti. Ty tvoje tři metry co jsi psal, jsou tak na hranici pro 65'' model ... Myslím samozřejmě Full HD.
 Opravdu si to vyzkoušej, tahle technologie ti umožňuje mít relativně velký obraz i v malé místnosti a sledovat jej z krátké vzdálenosti. Ty tvoje tři metry co jsi psal, jsou tak na hranici pro 65'' model ... Myslím samozřejmě Full HD.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků