ale přijde mi, že i ve vypnutém stavu přístroj hučí a běží
 ale přijde mi, že i ve vypnutém stavu přístroj hučí a běží  Vím že u DVD s HDD byla v nastavení nějaká volba, aby přístroj "neaktualizoval čas" či co a pak hučet při vypnutí přestal. Netušíte, zda je i tady nějaká možnost, aby přístroj po vypnutí umlkl a nemakal?? Díky za Vaše rady..
 Vím že u DVD s HDD byla v nastavení nějaká volba, aby přístroj "neaktualizoval čas" či co a pak hučet při vypnutí přestal. Netušíte, zda je i tady nějaká možnost, aby přístroj po vypnutí umlkl a nemakal?? Díky za Vaše rady..

Tento sat přijímač je spárován s kartou čily koupí jiného přístroje nic nevyřešíš!!!Karlos1 píše:Me tvrdili, ze me v říjnu sami budou kontaktovat a vymeními tu sračku.Je listopad a nic se nestalo. Nejjednoduší řešení bude jim to prostě hodin na hlavu a vytahnout stare video nebo koupin něco jiného. Ale bude tam fungovat ta programová nabídka, zatrhávání nahravání když to nebude od UPC?

MON píše:Tento sat přijímač je spárován s kartou čily koupí jiného přístroje nic nevyřešíš!!!Karlos1 píše:Me tvrdili, ze me v říjnu sami budou kontaktovat a vymeními tu sračku.Je listopad a nic se nestalo. Nejjednoduší řešení bude jim to prostě hodin na hlavu a vytahnout stare video nebo koupin něco jiného. Ale bude tam fungovat ta programová nabídka, zatrhávání nahravání když to nebude od UPC?

Máte podobné zkušenosti někdo? Přes hdmi to je úplná hrůza. Znatelně menší ostrost a to zubatění, např. při fotbale. Přes scart je to znatelně lepší. Což mi ale u HD přijímače přijde trochu jako patovka. Uvažoval jsem už dříve o koupi nějakýho kvalitního HD receiveru od Topfieldu s HDD. Ale teď Váhám, dát 15T za kvalitní přijímač a jestli to bude přes HDMI zrnit jako s tímhlo UPsáckým tak bych se střelil. Máte někdo kombinaci, kvalitní HD receiver a v tom kartu UPC. Díky moc za info.
 Máte podobné zkušenosti někdo? Přes hdmi to je úplná hrůza. Znatelně menší ostrost a to zubatění, např. při fotbale. Přes scart je to znatelně lepší. Což mi ale u HD přijímače přijde trochu jako patovka. Uvažoval jsem už dříve o koupi nějakýho kvalitního HD receiveru od Topfieldu s HDD. Ale teď Váhám, dát 15T za kvalitní přijímač a jestli to bude přes HDMI zrnit jako s tímhlo UPsáckým tak bych se střelil. Máte někdo kombinaci, kvalitní HD receiver a v tom kartu UPC. Díky moc za info.
kopi16 píše:Tak se musím podělit o první dojmyMáte podobné zkušenosti někdo? Přes hdmi to je úplná hrůza. Znatelně menší ostrost a to zubatění, např. při fotbale. Přes scart je to znatelně lepší. Což mi ale u HD přijímače přijde trochu jako patovka. Uvažoval jsem už dříve o koupi nějakýho kvalitního HD receiveru od Topfieldu s HDD. Ale teď Váhám, dát 15T za kvalitní přijímač a jestli to bude přes HDMI zrnit jako s tímhlo UPsáckým tak bych se střelil. Máte někdo kombinaci, kvalitní HD receiver a v tom kartu UPC. Díky moc za info.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník