Pike píše:Dobrý den,
koupil jsem US nebo japonskou verziPS3, všechno v pořádku, nahrál nejnovější firmware, ale po vložení DVD filmu mi píše, že nepodporuje PAL?
Nevíte někdo co stím, poištím na full tv.
Capo píše:Tak, už mám taky, nakonec 40GB verzi z MEGAobchodu za 10590 Kč, což de, akorát si teda nejsem jistej režimem 1080i, nemám sice FullHD TV, ale proč to teda nejede v 720p režimu, ale v 1080i?Nebo to snad má jet v 1080p?
d.f.h píše:Capo píše:Tak, už mám taky, nakonec 40GB verzi z MEGAobchodu za 10590 Kč, což de, akorát si teda nejsem jistej režimem 1080i, nemám sice FullHD TV, ale proč to teda nejede v 720p režimu, ale v 1080i?Nebo to snad má jet v 1080p?
No jede to v tom, v čem si to nastavíšHD ready televize zvládnou 720p i 1080i.
Capo píše:d.f.h píše:Capo píše:Tak, už mám taky, nakonec 40GB verzi z MEGAobchodu za 10590 Kč, což de, akorát si teda nejsem jistej režimem 1080i, nemám sice FullHD TV, ale proč to teda nejede v 720p režimu, ale v 1080i?Nebo to snad má jet v 1080p?
Hm, takže 1080i....a jak se to dá propojit s 5.1 repro Genius? Nemají optickej vstup, takže kdybych to chtěl přes tu optiku vést, tak dá se koupit nějaká redukce? Nebo se to dá propojit ještě i jinak, když nemám AV receiver?
d.f.h píše:Já myslím, že přes nějakou redukci z toho analogového PS3 "speciálního" konektoru to půjde. Z optiky na analog... asi ne.
Capo píše:d.f.h píše:Já myslím, že přes nějakou redukci z toho analogového PS3 "speciálního" konektoru to půjde. Z optiky na analog... asi ne.
Myslíš ten AV Multi OUT? Ten podporuje ale jenom 2.0, takže stejně z 5.1 budu mít hovno
d.f.h píše:Capo píše:d.f.h píše:Já myslím, že přes nějakou redukci z toho analogového PS3 "speciálního" konektoru to půjde. Z optiky na analog... asi ne.
Myslíš ten AV Multi OUT? Ten podporuje ale jenom 2.0, takže stejně z 5.1 budu mít hovno
Aha, fakt? No vidíš, tak to mi uniklo, já to ženu přes optiku do receiveru. No ale třeba nějaký převodník z optiky na analog bude, já nevím. Nevěš hlavu
d.f.h píše:Já to mám naopak - nejdřív mašinku zapnu a zkoumám, jestli je dostatečně intuitivní. Pokud je, tak na manuál kolikrát ani nedojde, to se mi stalo třeba u PSP
d.f.h píše:Capo píše:Tak, už mám taky, nakonec 40GB verzi z MEGAobchodu za 10590 Kč, což de, akorát si teda nejsem jistej režimem 1080i, nemám sice FullHD TV, ale proč to teda nejede v 720p režimu, ale v 1080i?Nebo to snad má jet v 1080p?
Filas píše:d.f.h píše:Capo píše:Tak, už mám taky, nakonec 40GB verzi z MEGAobchodu za 10590 Kč, což de, akorát si teda nejsem jistej režimem 1080i, nemám sice FullHD TV, ale proč to teda nejede v 720p režimu, ale v 1080i?Nebo to snad má jet v 1080p?
Taky jsem včera poprvý doma připojil PS3 k mý HD ready plazmě Samsung PS50 a PS3 si rozlišení automaticky nastavila na maximum - 1080p.Jede to super.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník