d.f.h píše:Pokud je zobrazovací zařízení HD ready, tak nemá moc smysl pouštět do něj Full HD signál, protože na něj stejně nemá dostatečný počet zobrazovacích bodů. Nebo se snad pletu?
Filas píše:d.f.h píše:Pokud je zobrazovací zařízení HD ready, tak nemá moc smysl pouštět do něj Full HD signál, protože na něj stejně nemá dostatečný počet zobrazovacích bodů. Nebo se snad pletu?
No, to máš asi pravdu, ale tohle rozlišení si PS3 sama nastavila sama a televize neprotestuje a obraz je skvělý.
Tak to tam asi nechám. Nebo je lepší nastavit nižší rozlišení na PS3?
lzw píše:Filas píše:d.f.h píše:Pokud je zobrazovací zařízení HD ready, tak nemá moc smysl pouštět do něj Full HD signál, protože na něj stejně nemá dostatečný počet zobrazovacích bodů. Nebo se snad pletu?
No, to máš asi pravdu, ale tohle rozlišení si PS3 sama nastavila sama a televize neprotestuje a obraz je skvělý.
Tak to tam asi nechám. Nebo je lepší nastavit nižší rozlišení na PS3?
Lepší je nastavit správné rozlišeni (nativní) televize to nebude přepočítávat (kdo ví jak kvalitně) a PS3 nebude posílat body který se vůbec nezobrazí.. takže by měla i míň topit (míň práce).
Filas píše:Ok, díky, takže to zkusím přepnout na nějakých 720p
Capo píše:Tak mě napadlo, má v sobě PS3 nějakej firewall popř. antivirák?Nebo dá se tam nějak dostat?
Dave píše:Sony vydala pro PlayStation 3 další verzi firmwaru, nyní je to již verze 2.17 a měla by řešit nějaké problémy s on-line hrami. Informace jsou ale zatím pouze na japonském webu.
tady si to můžete přečíst http://www.jp.playstation.com/ps3/update/index.html
Capo píše:Hej tak tohle je v řiti, mě nechce naběhnout ps3, při zapnutí vůbec nebliká HDD ledka a po chvilce to napíše, že nemůže nastartovat, že nenašla Harddisk.Takže to vidim na reklamaci, kurvaaaaaa.Jestli za to nemůže statická elektřina, taky vás to tak kope, když se dotknete zapínacího tlačítka?Se musim vždycky vybít o topení.Že sem to nezačal zapínat ovladačem dřív :/
No hurá, nechal jsem to čtvrt hodky v klidu a už to naběhlo, ale teda sere mě to, a s reklamací nevim no, oni to tam zkusí a zrovna to pujde zapnout a nic se nevyřeší.Asi si koupim přepěťovou ochranu a uvidim, jak se to bude chovat dál, snad to pomůže, páč s tou elektřinou je to tady divný.
JIHORDA píše:Capo píše:Hej tak tohle je v řiti, mě nechce naběhnout ps3, při zapnutí vůbec nebliká HDD ledka a po chvilce to napíše, že nemůže nastartovat, že nenašla Harddisk.Takže to vidim na reklamaci, kurvaaaaaa.Jestli za to nemůže statická elektřina, taky vás to tak kope, když se dotknete zapínacího tlačítka?Se musim vždycky vybít o topení.Že sem to nezačal zapínat ovladačem dřív :/
No hurá, nechal jsem to čtvrt hodky v klidu a už to naběhlo, ale teda sere mě to, a s reklamací nevim no, oni to tam zkusí a zrovna to pujde zapnout a nic se nevyřeší.Asi si koupim přepěťovou ochranu a uvidim, jak se to bude chovat dál, snad to pomůže, páč s tou elektřinou je to tady divný.
Taky mě to kope...mě zas te´d PS3 zničehonic přestal přehrávat CD jen tak pro poslech. Musím zapnout projektor, a teprvá když je obraz na plátně jde s ovladačem spustit CD. Bez projektoru ovladač nefunguje. To je pro mě taková debilita, že kdyby to tak nebylo - neuvěřím.
Filas píše:Nepotřebuje antivirák, jelikož nepoužívá systém Windows ale vlastní XMB. Možná pokud si do PS3 nainstaluješ Linux, ale ten je určitě také méně napadnutelný než Win.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník