HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

Větší pevný disk pro PS3

Nepodceňuj sílu PS3! Tato špičková herní konzole je nejlevnějším a zároveň téměř nejvybavenějším Blu-ray přehrávačem na trhu.

Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod martinhamr v pátek 19. 9. 2008 16:39:05

Asi to tady již bylo,ale jak co nejefektivněji zvětším paměť PS3 ? A co si myslíte že je dostatečná kapacita,jaké číslo 250,500,1000 GB ?
Naposledy upravil martinhamr dne pátek 19. 9. 2008 16:48:11, celkově upraveno 1
www.gsluka.cz mrkněte...
Uživatelský avatar
martinhamr
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1251
Registrován: čtvrtek 20. 12. 2007 15:45:11
Bydliště: Praha 5

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 16:41:43

"Paměť" předpokládám myslíš pevný disk ;) . Takže co největší, ne? Jo a ty jednotky jsou GB, je to docela rozdíl 8-)
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 16:43:37

Každopádně by bylo dobré ověřit si, jak je na tom PS3 + véééééééliký disk ohledně chlazení. Disk s větší kapacitou více topí, tedy alespoň to tak vždycky bylo. Na druhou stranu je fakt, že ty dnešní obří kapacity topí méně, než deset let staré disky s kapacitou několika stovek MB... Takže bych možná neřešil ani tohle.
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod martinhamr v pátek 19. 9. 2008 16:48:34

d.f.h píše:"Paměť" předpokládám myslíš pevný disk ;) . Takže co největší, ne? Jo a ty jednotky jsou GB, je to docela rozdíl 8-)


Jasně GB :)
www.gsluka.cz mrkněte...
Uživatelský avatar
martinhamr
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1251
Registrován: čtvrtek 20. 12. 2007 15:45:11
Bydliště: Praha 5

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod martinhamr v pátek 19. 9. 2008 16:52:25

A co nějaké externí "paměti" ? Ale vzhledem k tomu že má PS3 jen dvě USB zdířky,bych to rovnou zamítnul.Nebo lze využít rozdvojku,troku,čtyřku... na jednu USB zdířku,zároveň přez ní například tahat data z paměti a při tom ovládat sisaxisem PS3?
Naposledy upravil martinhamr dne pátek 19. 9. 2008 16:52:51, celkově upraveno 1
www.gsluka.cz mrkněte...
Uživatelský avatar
martinhamr
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1251
Registrován: čtvrtek 20. 12. 2007 15:45:11
Bydliště: Praha 5

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 16:52:40

Do externího disku se ti nechce?
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod martinhamr v pátek 19. 9. 2008 16:58:06

Ale jo,klidně,ale bude to fungovat ? Když například budu nahrávat z PLay TV,bude to ládovat rovnou do ext.paměti nebo to tam budu muset ručně přetahovat?
www.gsluka.cz mrkněte...
Uživatelský avatar
martinhamr
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1251
Registrován: čtvrtek 20. 12. 2007 15:45:11
Bydliště: Praha 5

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 17:01:02

To nevím, ale snad to už brzo budeme moct vyzkoušet, ne? :)
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Zvětšení paměti PS3

Příspěvekod tomiisek v pátek 19. 9. 2008 17:01:30

Prosím déefháčko o úpravu názvu vlákna ;)
Filmy: Oppo BDP-83SE + Cambridge Audio 840A + Marantz SR6003 + Canton Chrono 509 + Canton Chrono 507 + Mitsubishi HC5500
Hudba: Cambridge Audio 740C + Cambridge Audio 640T + Cambridge Audio DacMagic + Pioneer PL990 + BV Audio Headamp + AKG K701
Uživatelský avatar
tomiisek
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1791
Registrován: pátek 1. 2. 2008 14:25:47
Bydliště: Praha 4

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 17:09:26

Řekněme třeba takhle? ;)
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod tomiisek v pátek 19. 9. 2008 17:18:52

d.f.h: Jasně ;)

Takže externí disk (např. pro PlayTV) nemá žádné zádrhele? K Vánocům zvažuju 1TB, tak aby to nebyla zbytečná koupě.
Filmy: Oppo BDP-83SE + Cambridge Audio 840A + Marantz SR6003 + Canton Chrono 509 + Canton Chrono 507 + Mitsubishi HC5500
Hudba: Cambridge Audio 740C + Cambridge Audio 640T + Cambridge Audio DacMagic + Pioneer PL990 + BV Audio Headamp + AKG K701
Uživatelský avatar
tomiisek
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1791
Registrován: pátek 1. 2. 2008 14:25:47
Bydliště: Praha 4

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod st39.6 v pátek 19. 9. 2008 17:20:35

ja mam ctyri sloty a jsou konstantne zaplneny prave pametovejma kartama/diskama. k psku pripojuju 750GB ext.disk a dve 1GB flashky na prenaseni mensich videosouboru ... vidis to proste jako dalsi podslozku, jestli se ptas na tohle
šéfredaktor HDmagu, redaktor MovieZone a TVzone

Blu-ray positive

My Blu Collection: http://st39-6.dvdaf.com/owned/blu-ray
Uživatelský avatar
st39.6
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1320
Registrován: pátek 21. 12. 2007 5:09:53

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 17:25:01

tomiisek píše:Takže externí disk (např. pro PlayTV) nemá žádné zádrhele? K Vánocům zvažuju 1TB, tak aby to nebyla zbytečná koupě.

To není nikdy zbytečná koupě, při těch dnešních cenách... :twisted:
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod martinhamr v pátek 19. 9. 2008 17:25:36

Jenže já mám na PS3 sloty 2.Jedno sežere PLay TV a druhej siroteček mi zůstane :(
www.gsluka.cz mrkněte...
Uživatelský avatar
martinhamr
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1251
Registrován: čtvrtek 20. 12. 2007 15:45:11
Bydliště: Praha 5

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 17:41:41

V klidu, to vyřeší USB hub za dvě kila.
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod tomiisek v pátek 19. 9. 2008 17:43:14

d.f.h píše:V klidu, to vyřeší USB hub za dvě kila.


Jo jo, stačí dvě kila hub a máš vyřešíno :mrgreen:
Filmy: Oppo BDP-83SE + Cambridge Audio 840A + Marantz SR6003 + Canton Chrono 509 + Canton Chrono 507 + Mitsubishi HC5500
Hudba: Cambridge Audio 740C + Cambridge Audio 640T + Cambridge Audio DacMagic + Pioneer PL990 + BV Audio Headamp + AKG K701
Uživatelský avatar
tomiisek
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1791
Registrován: pátek 1. 2. 2008 14:25:47
Bydliště: Praha 4

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod d.f.h v pátek 19. 9. 2008 17:46:36

tomiisek píše:
d.f.h píše:V klidu, to vyřeší USB hub za dvě kila.


Jo jo, stačí dvě kila hub a máš vyřešíno :mrgreen:

Jistě. Dvě kila lysohlávek a nebudeš potřebovat už ani PS3, budeš mít v hlavě lepší efekty :twisted:
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod Nick007 v pátek 19. 9. 2008 19:07:32

tomiisek píše:
d.f.h píše:V klidu, to vyřeší USB hub za dvě kila.


Jo jo, stačí dvě kila hub a máš vyřešíno :mrgreen:


Co takhle mám zkušenosti, tak třeba dva externí disky do jednoho hubu nene. Disk a fleška taky ne. Disk a cokoliv nenáročné na napájení a datový tok jo.
Nick007
1000+
1000+
 
Příspěvky: 2188
Registrován: sobota 29. 3. 2008 21:35:03

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod kolodej30 v pátek 19. 9. 2008 20:15:30

tomiisek píše:Takže externí disk (např. pro PlayTV) nemá žádné zádrhele? K Vánocům zvažuju 1TB, tak aby to nebyla zbytečná koupě.

co jsem kde cetl, tak PS3 nezvladne interni hdd vetsi nez 320GB, externi snad ne vetsi nez 500GB
st39.6 píše:k psku pripojuju 750GB ext.disk a

fakt bez problemu? a jak je naformatovanej? fat32?
TV: PANASONIC TH-42PZ700EA Full HD 1080p
Audio:SONY STR-DA3200ES 7.1ch, Jamo C 607 a Pioneer S-V410 K
BD:PS3 250GB
Uživatelský avatar
kolodej30
100+
100+
 
Příspěvky: 107
Registrován: čtvrtek 14. 8. 2008 14:38:47
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod st39.6 v pátek 19. 9. 2008 23:11:18

jo, fat32. uz sem ho tak kupoval a nijak sem to neresil
šéfredaktor HDmagu, redaktor MovieZone a TVzone

Blu-ray positive

My Blu Collection: http://st39-6.dvdaf.com/owned/blu-ray
Uživatelský avatar
st39.6
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1320
Registrován: pátek 21. 12. 2007 5:09:53

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod kolodej30 v sobota 20. 9. 2008 11:37:38

tak ze ti bez problemu funguje externi 750GB na PS3? Rozumim tomu spravne?
To je celkem zasadni info, protoze na vsech forech jsem zatim zjistil, ze nepracuje s vetsim nez 500GB...
TV: PANASONIC TH-42PZ700EA Full HD 1080p
Audio:SONY STR-DA3200ES 7.1ch, Jamo C 607 a Pioneer S-V410 K
BD:PS3 250GB
Uživatelský avatar
kolodej30
100+
100+
 
Příspěvky: 107
Registrován: čtvrtek 14. 8. 2008 14:38:47
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod st39.6 v neděle 21. 9. 2008 17:21:47

ano, uz vazne nevim jak jinak to rict :P
šéfredaktor HDmagu, redaktor MovieZone a TVzone

Blu-ray positive

My Blu Collection: http://st39-6.dvdaf.com/owned/blu-ray
Uživatelský avatar
st39.6
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1320
Registrován: pátek 21. 12. 2007 5:09:53

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod kolodej30 v pondělí 22. 9. 2008 7:26:50

jj, takhle to staci..

mate nekdo zkusenost s internim diskem nad 320GB?
320GB funguje me, tak to muzu schvalit, dokonce jsem ani nemusel nic ohybat a zatloukat...:)
TV: PANASONIC TH-42PZ700EA Full HD 1080p
Audio:SONY STR-DA3200ES 7.1ch, Jamo C 607 a Pioneer S-V410 K
BD:PS3 250GB
Uživatelský avatar
kolodej30
100+
100+
 
Příspěvky: 107
Registrován: čtvrtek 14. 8. 2008 14:38:47
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod Dantys v pondělí 22. 9. 2008 13:48:46

kolodej30 píše:jj, takhle to staci..

mate nekdo zkusenost s internim diskem nad 320GB?
320GB funguje me, tak to muzu schvalit, dokonce jsem ani nemusel nic ohybat a zatloukat...:)


Také se chystám na výměnu. Říkal jsem si, jestli by nebylo lepší použít rychlejší disk - 7200 ot. Jak to myslíš s tím ohýbáním a zatloukáním? :o Ty disky tam někdy nepasují nebo co? Bral bych asi ten Seagate 320GB co jsi někde zmiňoval, jenom mám obavy z topení. :?
GAME OVER
BLU-RAY WINS
Uživatelský avatar
Dantys
50+
50+
 
Příspěvky: 70
Registrován: neděle 2. 3. 2008 16:15:12
Bydliště: Praha

Re: Větší pevný disk pro PS3

Příspěvekod d.f.h v pondělí 22. 9. 2008 13:53:32

Dantys píše:
kolodej30 píše:jj, takhle to staci..

mate nekdo zkusenost s internim diskem nad 320GB?
320GB funguje me, tak to muzu schvalit, dokonce jsem ani nemusel nic ohybat a zatloukat...:)


Také se chystám na výměnu. Říkal jsem si, jestli by nebylo lepší použít rychlejší disk - 7200 ot. Jak to myslíš s tím ohýbáním a zatloukáním? :o Ty disky tam někdy nepasují nebo co? Bral bych asi ten Seagate 320GB co jsi někde zmiňoval, jenom mám obavy z topení. :?

Tak na ty zvýšené otáčky v souvislosti s topením určitě pozor.
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Další

Zpět na Sony PlayStation 3

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 2 návštevníků

cron