urcite uz doma mate nejake vladani svetel pres dalku. Podelte se tedy. Co doporucujete, kde nakoupit a jak zapojit? Nejsem elektromechanik, takze si nic nespajim a nesmontuju, idealni je uz nejake hotove reseni...
dik predem za kazdy nazor...
TV: PANASONIC TH-42PZ700EA Full HD 1080p Audio:SONY STR-DA3200ES 7.1ch, Jamo C 607 a Pioneer S-V410 K BD:PS3 250GB
jj, přesně to mám, světla na jakoukoliv dálku. koupil jsem to hotový. je to obyčejný vypínač, který namontuješ místo klasického - můžeš si rožnout plynule na jakoukoliv hodnotu 0 - 100%, a když namíříš dálkou do prostoru a podržíš ji chvilku, ozve se pípnutí a pak si nastavíš světlo jak chceš
Jo jenze tohle je ovladane radiem, ne ir, takze na to mi nepujde universalni ovladac a budu mit zase dalsi krabicku na stolku... to ne... mrknu se teda v tom obi, jestli tam maji pro mne reseni... kazdopadne diky za nazory, pokud by jeste nekoho neco napadlo s IR ovladanim svetel tak budu rad
TV: PANASONIC TH-42PZ700EA Full HD 1080p Audio:SONY STR-DA3200ES 7.1ch, Jamo C 607 a Pioneer S-V410 K BD:PS3 250GB