d.f.h píše:tomiisek píše:d.f.h píše:Bude k vidění & slyšení za pár týdnů na Home Cinema Praha 2008.
Kruci, ty roky ale letí... To bude pro zdejší HD fandy jiné kafčo než Invex...
V to pevně doufám. Letos by to mělo být v podstatě celé o Blu-ray, multiroomech a domácích instalacích.
d.f.h píše:Za dva týdny tu máme další ročník výstavy Home Cinema Praha 2008. Invex letos nevyšel (R.I.P.), setkáme se tedy v Praze?
tomiisek píše:d.f.h píše:Za dva týdny tu máme další ročník výstavy Home Cinema Praha 2008. Invex letos nevyšel (R.I.P.), setkáme se tedy v Praze?
Raději ne, náhodou dorazí někdo kousek od Rajhradu a dá mi přes držku
martinhamr píše:tomiisek píše:d.f.h píše:Za dva týdny tu máme další ročník výstavy Home Cinema Praha 2008. Invex letos nevyšel (R.I.P.), setkáme se tedy v Praze?
Raději ne, náhodou dorazí někdo kousek od Rajhradu a dá mi přes držku
![]()
![]()
![]()
No což,tak skočíš na šalinu a utéčeš dom.
bubak píše:Tak jsem se tam byl dneska spolu s kamarady podivat a vystava to byla velice pekna, hlavne me velice mile prekvapily Onyko HTX 22-HD, ktere nato jak jsou male zahraly opravdu slusne (vyhodnotil jsem je jako naprosto dostacujici a do meho pokoje ani nic vetsiho/lepsiho nechci) a potvrdili to i kamaradi
Co me dost nemile prekvapilo byla kalibrace plazem od pioneeru (v pioneer stanku), kde 60" hned u vchodu mela zoufale vybledle barvy a 50" model hned vedle mel naprosto sileny black crush (na obou modelech sel film s Keanu Reeves), black crush sice vytvari naprosto cernocernou cernou, ale bohuzel zabiji 99% detailu v cernych scenach (Keanu hral policistu a na jeho uniforme nebyly v blizkych zaberech videt zadne, ale opravdu zadne detaily ..) zajimalo by me jestli jim to nastaveni nekdo rozhodil, nebo zda-li se panum od pioneeru nechtelo svoje pristroje nastavovat ...
Jinak vystavu hodnotim velice kladne a tesim se na dalsi rocnik (jen doufam ze si tentokrat pioneer doveze zkalibrovane plazmy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník