Krtek píše:Předpokládám, že až se u nás rozšíří i HD-DVD, tak budete přemalovávat na červeno
Krtek píše:To je pracovna nebo obývák ?
Tony píše:Krtek píše:Předpokládám, že až se u nás rozšíří i HD-DVD, tak budete přemalovávat na červeno
Neboj, to nehrozí! PANASONIC nikdy HD DVD dělat nebude! Ale modro-bílá je ofiko barva PANASONICu, ten Blu Ray je jaksi jako bonus ...
A ty stěny budou mít ještě strukturovaný bílý nástřik a na podlahu přijde pořádný koberec ...
Krtek píše:Já trávím většinu času zde v pracovně. Mám tu trošku bordel, a občas se v tom trošku ztrácím. Kino je vedle v obýváku, místo levé bedny stojí vánoční stromek. Pošlu foto jak budu mít tu novou plasmu..
Dave píše:Krtek píše:Já trávím většinu času zde v pracovně. Mám tu trošku bordel, a občas se v tom trošku ztrácím. Kino je vedle v obýváku, místo levé bedny stojí vánoční stromek. Pošlu foto jak budu mít tu novou plasmu..
Hezké, tři kamery, co děláš..? Profi kameramana..? V čem sříháš video..?
... v těch kabelech bych se asi nevyznal
Krtek
Don píše:Krtek
Začal jsem slintat.
Krtek píše:Don píše:Krtek
Začal jsem slintat.
A proč ?
Krtek píše:Ale jdi...To jsou jen pracovní pomůcky. Podobně jako má třeba zedník lžíci nebo metr. Tyhle jsou jen o poznání dražší.
Dave píše:Krtek píše:Ale jdi...To jsou jen pracovní pomůcky. Podobně jako má třeba zedník lžíci nebo metr. Tyhle jsou jen o poznání dražší.
jj, obvzlášť ta Sonka vypadá moc dobře...
d.f.h píše:Nojo. Proč já musím mít takové zaměstnání, že mi k němu stačí jen klávesnice, monitor a středně výkonné PC? To má dneska doma každý.
Krtek píše:d.f.h píše:Nojo. Proč já musím mít takové zaměstnání, že mi k němu stačí jen klávesnice, monitor a středně výkonné PC? To má dneska doma každý.
Ale zase máš svůj web a diskusi. To my nemáme (i když web mám taky )
Krtek píše:Aspoň se nenudíš..
Krtek píše:Pěkný. Receiver Sony i když bez HD, to oceňuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník