Dave píše:skvělé, můj favorit 50PZ800 dopadl výborně. 190W v defaultu..., lepší než kdejaká LCD v této velikosti..
kolemjdoucí píše:Výňatek z článku, který pojednával o fůzi Pioneeru s Panasonicem
The partners hope to create by 2010 a large screen PDP-TV whose power consumption will be slashed by two thirds, compared to PDP TVs of 2007, while infinitely increasing contrast and reducing panel thickness to less than an inch.
Ken Morita senior vice president at Panasonic CO, said - " We are confident that we can develop a 42 - inch PDP TV
whose power consumption is 150 watts, with a 100 - inch PDP, we can reduce power consumption to a level comparable
to today's 42 - inch PDP TV."
Tony píše:Dave píše:skvělé, můj favorit 50PZ800 dopadl výborně. 190W v defaultu..., lepší než kdejaká LCD v této velikosti..
Tak, tak ... Je to i můj "koník" ... Maximální příkon je u 50PZ800 uváděný 495 Wattů, ale realita je jinde ...
Už jsem to tady o reálné spotřebě u plazem několikrát psal. Argument zastánců spotřeby u LCD dostává trhliny ...
Martas píše:Tony píše:Dave píše:skvělé, můj favorit 50PZ800 dopadl výborně. 190W v defaultu..., lepší než kdejaká LCD v této velikosti..
Tak, tak ... Je to i můj "koník" ... Maximální příkon je u 50PZ800 uváděný 495 Wattů, ale realita je jinde ...
Už jsem to tady o reálné spotřebě u plazem několikrát psal. Argument zastánců spotřeby u LCD dostává trhliny ...
No nevim kdyz si to seradim podle spotreby tak v prvni polovine je to same lcd az na par vyjimek takze ve spotrebe je to porad pro lcd ale je pravda ze rozdil 120W pro nekoho nemusi nic znamenat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků