Fox píše:Nemilá věc se mi stala-rozbaluju novej film na BD (dvojdisk) a už jak držím krabičku slyším hrkáníříkám klasika vypadlý disky(pošťáci zasr...
) pak to otevřu a richtig-navíc otočím disky a na obou škrábance jak kráva
jen jsem zkusil přejet nehtem přes jeden a zasekl jsem se-říkám no tak to je v prdeli ale vzal jsem hadýrku z jemnýho materiálu a stačilo pár krouživých pohybů a hle disk byl jak novej
Vím že BD mají udělanou vrstvu proti poškrábání ale že i tak hlubokej rýpanec půjde tak lehce vyleštit jsem teda nečekal-tohle se stát s klasickým cd tak to by šlo při nejlepším rovnou na přebroušení
JIHORDA píše:Fox píše:Nemilá věc se mi stala-rozbaluju novej film na BD (dvojdisk) a už jak držím krabičku slyším hrkáníříkám klasika vypadlý disky(pošťáci zasr...
) pak to otevřu a richtig-navíc otočím disky a na obou škrábance jak kráva
jen jsem zkusil přejet nehtem přes jeden a zasekl jsem se-říkám no tak to je v prdeli ale vzal jsem hadýrku z jemnýho materiálu a stačilo pár krouživých pohybů a hle disk byl jak novej
Vím že BD mají udělanou vrstvu proti poškrábání ale že i tak hlubokej rýpanec půjde tak lehce vyleštit jsem teda nečekal-tohle se stát s klasickým cd tak to by šlo při nejlepším rovnou na přebroušení
Na hlubší škrábance je dobrý použít šmirgl hrubost 3.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků