HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

BD a škrábance

Co se nikam nehodí, to patří právě sem.

BD a škrábance

Příspěvekod Fox v čtvrtek 31. 7. 2008 12:14:35

Nemilá věc se mi stala-rozbaluju novej film na BD (dvojdisk) a už jak držím krabičku slyším hrkání :shock: říkám klasika vypadlý disky(pošťáci zasr... :evil: ) pak to otevřu a richtig-navíc otočím disky a na obou škrábance jak kráva :shock: jen jsem zkusil přejet nehtem přes jeden a zasekl jsem se-říkám no tak to je v prdeli ale vzal jsem hadýrku z jemnýho materiálu a stačilo pár krouživých pohybů a hle disk byl jak novej :o Vím že BD mají udělanou vrstvu proti poškrábání ale že i tak hlubokej rýpanec půjde tak lehce vyleštit jsem teda nečekal-tohle se stát s klasickým cd tak to by šlo při nejlepším rovnou na přebroušení :D
Moje Blu-ray kolekce a výbava:viz odkaz
Fox
100+
100+

Re: BD a škrábance

Příspěvekod JIHORDA v čtvrtek 31. 7. 2008 12:39:51

Fox píše:Nemilá věc se mi stala-rozbaluju novej film na BD (dvojdisk) a už jak držím krabičku slyším hrkání :shock: říkám klasika vypadlý disky(pošťáci zasr... :evil: ) pak to otevřu a richtig-navíc otočím disky a na obou škrábance jak kráva :shock: jen jsem zkusil přejet nehtem přes jeden a zasekl jsem se-říkám no tak to je v prdeli ale vzal jsem hadýrku z jemnýho materiálu a stačilo pár krouživých pohybů a hle disk byl jak novej :o Vím že BD mají udělanou vrstvu proti poškrábání ale že i tak hlubokej rýpanec půjde tak lehce vyleštit jsem teda nečekal-tohle se stát s klasickým cd tak to by šlo při nejlepším rovnou na přebroušení :D

Na hlubší škrábance je dobrý použít šmirgl hrubost 3. :mrgreen:
JIHORDA
500+
500+

Re: BD a škrábance

Příspěvekod Fox v čtvrtek 31. 7. 2008 13:24:06

JIHORDA píše:
Fox píše:Nemilá věc se mi stala-rozbaluju novej film na BD (dvojdisk) a už jak držím krabičku slyším hrkání :shock: říkám klasika vypadlý disky(pošťáci zasr... :evil: ) pak to otevřu a richtig-navíc otočím disky a na obou škrábance jak kráva :shock: jen jsem zkusil přejet nehtem přes jeden a zasekl jsem se-říkám no tak to je v prdeli ale vzal jsem hadýrku z jemnýho materiálu a stačilo pár krouživých pohybů a hle disk byl jak novej :o Vím že BD mají udělanou vrstvu proti poškrábání ale že i tak hlubokej rýpanec půjde tak lehce vyleštit jsem teda nečekal-tohle se stát s klasickým cd tak to by šlo při nejlepším rovnou na přebroušení :D

Na hlubší škrábance je dobrý použít šmirgl hrubost 3. :mrgreen:

Nebo tak :D
Moje Blu-ray kolekce a výbava:viz odkaz
Fox
100+
100+

Zpět na Na volné téma