Krtek píše:No právěOn chce bedny aby do toho mohl pustit HD zvuk. Ty mu doporučuješ Logitech a zároveň píšeš, že rozdíl mezi SD a HD je slyšet na drahých bednách. S tím souhlasím...ale... proč si tedy raději nenechat ten Genius, když u Logitechu stejně rozdíl v HD a SD zvuku nepozná ???
Logitech jsou vyhozené peníze. Pokud chce poslouchat kvalitní HD zvuk, tak musí přišetřit a kopit AVR s bednama.
Nick007 píše:Krtek píše:No právěOn chce bedny aby do toho mohl pustit HD zvuk. Ty mu doporučuješ Logitech a zároveň píšeš, že rozdíl mezi SD a HD je slyšet na drahých bednách. S tím souhlasím...ale... proč si tedy raději nenechat ten Genius, když u Logitechu stejně rozdíl v HD a SD zvuku nepozná ???
Logitech jsou vyhozené peníze. Pokud chce poslouchat kvalitní HD zvuk, tak musí přišetřit a kopit AVR s bednama.
Protože na těch geniuskách i SD zvuk není to pravý ořechový. Když jsem kupoval svoje bedny k PC, tak jsem poslouchal jak Genius SW-5.1, tak Logitech Z-5500 a rozdíl tam byl obrovskej (ne nadarmo stojí 3x víc). Zvukově by si 100% polepšil, na HD zvuk to samo není. To je investice pár (spíš hodně) desetitisíců...
Capo píše:Přesně tak, jak už jsem řikal, nejdřív chci dostat obraz do High-endu, pak až zvuk, takže jako "přechodný stádium" budou ty Logitechy určitě supr....
Nick007 píše:Capo píše:Přesně tak, jak už jsem řikal, nejdřív chci dostat obraz do High-endu, pak až zvuk, takže jako "přechodný stádium" budou ty Logitechy určitě supr....
Navíc kdybys teď koupil AVR a bedny řekněme za dva roky, tak to AVR už bude v té době zastaralé a ty vlastně ani nevyužiješ jeho možnosti. Proto si myslím, že ty Logitechy nejsou tak velká pálka a za ty dva roky by se určitě nechaly za dobrou cenu prodat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník