HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

Ktore domace kino si vybrat?

Co se nikam nehodí, to patří právě sem.

Re: Ktore domace kino si vybrat?

Příspěvekod Nick007 v pondělí 28. 7. 2008 16:03:43

Krtek píše:No právě :D On chce bedny aby do toho mohl pustit HD zvuk. Ty mu doporučuješ Logitech a zároveň píšeš, že rozdíl mezi SD a HD je slyšet na drahých bednách. S tím souhlasím...ale... proč si tedy raději nenechat ten Genius, když u Logitechu stejně rozdíl v HD a SD zvuku nepozná ???
Logitech jsou vyhozené peníze. Pokud chce poslouchat kvalitní HD zvuk, tak musí přišetřit a kopit AVR s bednama.

Protože na těch geniuskách i SD zvuk není to pravý ořechový. Když jsem kupoval svoje bedny k PC, tak jsem poslouchal jak Genius SW-5.1, tak Logitech Z-5500 a rozdíl tam byl obrovskej (ne nadarmo stojí 3x víc). Zvukově by si 100% polepšil, na HD zvuk to samo není. To je investice pár (spíš hodně) desetitisíců...
Nick007
1000+
1000+

Příspěvekod Capo v pondělí 28. 7. 2008 16:04:23

Jde o to, že chci zvuk z bluray disků slyšet na 5.1 a ne z poprděných repráčků z TV.Takže jsou dvě možnosti:

1.Nechat si Geniusy, koupit AVčko (vzhledem k tomu, že ho chci na hodně let, tak už chci nějakej kvalitní s nejnovějšíma featurkama, takže minmálně 30K) - výsledek bude - HD zvuk z Geniusů, kterej ale stejně absolutně nepoznám a aktuální útrata bude 30 litrů, což je momentálně mrtě moc.

2.Koupit Logitechy - výsledek bude SD zvuk, kterej ale bude o třídu lepší, než SD zvuk z Geniusů = takže si polepším, a bude mě to stát cca 6500Kč, což je asi pětina ceny AVčka, což bych si mohl dovolit.

Takže :)
"Fry pojď s námi ven."
"Proč? Vždyť ta televize má větší rozlišení než reálnej svět!"

Blu-ray
Obraz jak skalpel
Zvuk jak břitva
Řinčení kapel
Vítězná bitva!
Capo
750+
750+

Příspěvekod Capo v pondělí 28. 7. 2008 16:07:26

Nick007 píše:
Krtek píše:No právě :D On chce bedny aby do toho mohl pustit HD zvuk. Ty mu doporučuješ Logitech a zároveň píšeš, že rozdíl mezi SD a HD je slyšet na drahých bednách. S tím souhlasím...ale... proč si tedy raději nenechat ten Genius, když u Logitechu stejně rozdíl v HD a SD zvuku nepozná ???
Logitech jsou vyhozené peníze. Pokud chce poslouchat kvalitní HD zvuk, tak musí přišetřit a kopit AVR s bednama.

Protože na těch geniuskách i SD zvuk není to pravý ořechový. Když jsem kupoval svoje bedny k PC, tak jsem poslouchal jak Genius SW-5.1, tak Logitech Z-5500 a rozdíl tam byl obrovskej (ne nadarmo stojí 3x víc). Zvukově by si 100% polepšil, na HD zvuk to samo není. To je investice pár (spíš hodně) desetitisíců...

Přesně tak, jak už jsem řikal, nejdřív chci dostat obraz do High-endu, pak až zvuk, takže jako "přechodný stádium" budou ty Logitechy určitě supr....
"Fry pojď s námi ven."
"Proč? Vždyť ta televize má větší rozlišení než reálnej svět!"

Blu-ray
Obraz jak skalpel
Zvuk jak břitva
Řinčení kapel
Vítězná bitva!
Capo
750+
750+

Příspěvekod Nick007 v pondělí 28. 7. 2008 16:12:01

Capo píše:Přesně tak, jak už jsem řikal, nejdřív chci dostat obraz do High-endu, pak až zvuk, takže jako "přechodný stádium" budou ty Logitechy určitě supr....

Navíc kdybys teď koupil AVR a bedny řekněme za dva roky, tak to AVR už bude v té době zastaralé a ty vlastně ani nevyužiješ jeho možnosti. Proto si myslím, že ty Logitechy nejsou tak velká pálka a za ty dva roky by se určitě nechaly za dobrou cenu prodat ;)
Nick007
1000+
1000+

Příspěvekod Krtek v pondělí 28. 7. 2008 17:22:27

Nick007 píše:
Capo píše:Přesně tak, jak už jsem řikal, nejdřív chci dostat obraz do High-endu, pak až zvuk, takže jako "přechodný stádium" budou ty Logitechy určitě supr....

Navíc kdybys teď koupil AVR a bedny řekněme za dva roky, tak to AVR už bude v té době zastaralé a ty vlastně ani nevyužiješ jeho možnosti. Proto si myslím, že ty Logitechy nejsou tak velká pálka a za ty dva roky by se určitě nechaly za dobrou cenu prodat ;)

AVR nebude zastaralej, pokud teď koupí s decodery HD formátů. Drahé AVR jsou na trhu několik let. Novinky jsou vždycky jen u těch levných.
Já jsem zase takový, že když na něco nemám, tak si raději chvilku počkám a přišetřím, než abych teď kupoval něco o čem už předem vím, že to za chvilku prodám a tím prodělám další peníze...
To bych opravdu vydělával jen na tyhle krámy a na nic lepšího bych se nikdy nezmohl. :roll:
Krtek
1000+
1000+

Příspěvekod braxi v sobota 2. 8. 2008 9:05:12

Nikto ani nespomenul znacku,na ktoru som sa pytal - JAMO.Myslite,ze zvuk domaceho kina tejto znacky bude kvalitny?

JAMO – A 102 HCS 10 (ale uz maju novsiu verziu HCS 12 aj s HDMI)
http://www.videomarket.cz/index.php?pro ... 10&id=4574
braxi
0+
0+

Předchozí

Zpět na Na volné téma