Rab píše:Ještě mi nikdo neodpověděl, kde sehnat tyto filmy s CZ titulky mimo předraženou ČR: Layer Cake, Memoirs Of A Geisha, Gattaca, Wild Things, AVP2, Seven Years In Tibet, Arlington Road a All The King's Men. Myslím, že toto fórum už postrádá smysl.
rcorp píše:Rab píše:Ještě mi nikdo neodpověděl, kde sehnat tyto filmy s CZ titulky mimo předraženou ČR: Layer Cake, Memoirs Of A Geisha, Gattaca, Wild Things, AVP2, Seven Years In Tibet, Arlington Road a All The King's Men. Myslím, že toto fórum už postrádá smysl.
Tak kup všechny regionální mutace těchto filmů, napiš sem výsledky a hned ten smysl zase mít bude.
Rab píše:Odkud se vozí do českých obchodů a draze prodávájí filmy jako Já robot, Lovecká sezóna, 28 týdné poté, Ghost Rider, Surf's Up, Geisha...?
Rab píše:Tyto tituly s CZ titulky jdou/nejdou sehnat v těchto zemích:
Zde jsou uvedeny mnou nalezené problémové filmy ve vícero vydáních.
Layer Cake - Itálie, Austrálie, Francie, Nizozemí, UK ne
Gattaca - Itálie, Austrálie, UK ne
Seven Years In Tibet - Austrálie, Nizozemí, UK ne
Wild Things - Nizozemí, UK ne
Memoirs Of A Geisha - UK ne
Arlington Road - UK ne
All The King's Men - ? Tady tipuju, že to bude region A (region free) i podle odkazu z bookletu allthekingsmen.com
A Few Good Men - UK (blahdvd, písemně mi to potvrdili i doplnili na shopu, objednal jsem, uvidíme příští týden, možná je to už ta verze po remasteru)
Immortal Beloved - ?
Sur's Up
AVP2 - UK ne
Open Season - UK ne
Gridiron Gang - UK ne
Ghost Rider Extended Cut - UK ne
I, Robot - UK ne
Welcome To Jungle Extended - Austrálie, myslím si, že i UK (blahdvd, písemně mi to potvrdili i doplnili na shopu)
Všechny tituly s CZ podporou jdou sehnat i z ENG bookletem, ale nevím kde. Ví to někdo?
Odkud se vozí do českých obchodů a draze prodávájí filmy jako Já robot, Lovecká sezóna, 28 týdné poté, Ghost Rider, Surf's Up, Geisha...?
Rozjeďte už konečně tu diskuzi a vzájemné poznatky.
d.f.h píše:Rab píše:Odkud se vozí do českých obchodů a draze prodávájí filmy jako Já robot, Lovecká sezóna, 28 týdné poté, Ghost Rider, Surf's Up, Geisha...?
Jak - odkud se vozí? Ze skladu Bontonfilmu, odkud odjinud?
HD-Junkie píše:d.f.h píše:Rab píše:Odkud se vozí do českých obchodů a draze prodávájí filmy jako Já robot, Lovecká sezóna, 28 týdné poté, Ghost Rider, Surf's Up, Geisha...?
Jak - odkud se vozí? Ze skladu Bontonfilmu, odkud odjinud?
Rab měl zřejmě na mysli, že prodejci si vozí ze zahraničí Blu-ray filmy s CZ podporou za 300kč a pak je tady prodávájí za 900kč![]()
Rab píše:Jen nevím ze, které země to ten Bonton k nám tahá. Toto zjist, tak ty problémové filmy si můžeme všichni nakoupit po 300kč.
Rab píše:Nechápu proč, ale těch filmů mělo dojít najednou více, dle e-shopu. Možna zítra.
Krtek píše:A k tomu naúčtují další poštovné
Rab píše:Ten A Few Good Men ty české titulky nemá, jsou napsány jen na obale (blahdvd).
Rab píše:Dnes mi doratilo 17ks Blu-ray filmů najednou a 2ks včera. Poštovné se nijak nenavyšuje. Ten A Few Good Men ty české titulky nemá, jsou napsány jen na obale (blahdvd).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků