kolodej30 píše:zdarec, ja mam od kysliku 8MB a v realu to je 6230kB/s... Prechazim na 16, kde predpokladam neco pres 13MB... jsem presne 104m od jejich budky (podle jejich mereni) a tak je to mozne.
Jinak tech 16 nedaj s televizi dohromady, protoze Tv si bere 3,5MB...
Nemam kysliky rad, ale adsl mam bez problemu a beha spolehlive a rychle...
kolodej30 píše:doporucuju ten jejich zyxel s wifi, mam ho doma a spokojenost... daj ti ho za korunu..
ma rychlejsi wifi nez ten dlink co davali predtim, ale i ten byl v pohode...
nepada a maka... vic nechci. jestli je tam nejake dalsi mozne nastaveni a nebo neni je mi jedno, mam na nej pouze jeden narok a ten plnil ten i ten dobre
Buldog píše:A myslíš,že ten jejich bude chodit dobře i přes ten strop a zdi, jak jsem to popsal v prvním příspěvku, nebo je lepší to propojit kabelem? díky
kolodej30 píše:zdarec, ja mam od kysliku 8MB a v realu to je 6230kB/s... Prechazim na 16, kde predpokladam neco pres 13MB... jsem presne 104m od jejich budky (podle jejich mereni) a tak je to mozne.
harmon píše:jak muzes prejit..
me bylo receno ze pro stavajici zakazniky nejdrive leden zvyseni rychlosti
Martas píše:Ja teda nevim ale ten datovy tok TV by si nemnely brat z rychlosti tve pripojky ten by mnel byt nad ramec tarifu a ze by to 104 metru od ustredny nejelo rychlejc nez 16 MB to by bylo fakt divny.
st39.6 píše:upc mimochodem zareagovalo na jejich zvyseni a od zacatku roku sami budou nabizet navyseny tarify. extrem stoupnul na 30Mbit/s, nejnizsi nabidka na 10Mbit/s.
lojza píše:Opravdu má navýšení připojení na 8MB nebo tady zmiňovaných utopických 13MB vliv na rychlost načítání stránek (už s mými 4MB se načítají okamžitě a to jakkoliv náročné) nebo stahování z internetu? Silně pochybuji. Opravdu si myslíte, že budete rychleji stahovat např. torrenty?
Nick007 píše: a z Rapidshare dřív max. 2 MB/s, teď to může být jinak. Seederů není potřeba mnoho, stačí pár kvalitních a privátní torrent. Pak není problém stáhnout 50 GB BR za půl dne. Horší je, že při takovémhle náporu na disk, je práce s notebookem trošku zpomalenější.
kolodej30 píše:Nick007 píše:mam kvalitni ram i hdd..
Nick007 píše:ale jak se najednou stahuje z torrentu třeba od padesáti lidí velkou rychlostí najednou, tak to už je problém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník