ak jsi přišel na to, že BR vydrží 100 let ?
Matsushita said it discovered a ratio that realizes "100-year durability" (a company spokesperson), while achieving transmittance needed to create a four-layer disc
50GB BD-R media with Te-O-Pd recording material was estimated to have a life expectancy of over 500 years according to acceleration test under stressed conditions.
100 let hmmm v raboratoři a ještě teoretickým výpočtem
muzes mi rict, proc neustale komolis moji prezdivku?
K té trvanlivosti. Takových výkřiků ohledně životnosti bylo i u DVD. A jak to dopadlo ? Nekteré disky byli nečitelné už po roce.
Nedávno jsem byl na prezentaci této firmy http://www.disk.cz která prodává i profi kamery na BR disky. Při konzultacích doporučovali přezálohování BR disků už po pěti letech, takže to s tou trvanlivostí asi tak růžvé nebude i když výrobci tvrdí opak. Ostatně to ukáže až čas. Já dodávám zákazníkům filmy i na BR, a pro jistotu jim dávám hned 3 kopie.
Protože jí máš bohužel dost netradiční. Jinak jsem si všimnul, že také často komolíš moji přezdívku
Ještě bys k tomu podpisu měl dopsat, že Tvůj názor je zcela opačný, aby si lidi z oboru mohli udělat úsudek sami.
Ještě bys k tomu podpisu měl dopsat, že Tvůj názor je zcela opačný, aby si lidi z oboru mohli udělat úsudek sami.
Prostě neumíš respektovat názor jiných a prosazuješ jen svoji pravdu i když jí nemáš. A aby jsi byl zajímavý a zároveň nevypadal jak blb, tak vymýšlíš kraviny. A pak kdo se má chovat jako dospělej. Mě táhne na 35, ale u Tebe si nejsem jistej, zda ještě nejsi v pubertě, když ještě studuješ. Piš radši o věcech, kterým rozumíš, pokud se nějaké najdou.
To je jak s tou optikou že analog a digital je stejný. Napsal jsem záměrně blbost, a Ty jsi k tomu ještě přikývl.
Jinak co se objektivů týče, tak tam se nerozlišují nějaké digitální a analogové.
vsichni vedi, ze se nerozslisujou digitalni a analogovy objektivy. jenze rozlisujou se montazi a tu ma jak analog, tak klasickej digital jinou
Je přece jasné, že digital má úplně jinou soustavu a na analog by nešel, ani kdyby měl stejný bajonet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků