JIHORDA píše:A to myslíš jako doyebe po obrazový stránce?
d.f.h píše:Myslím, že do obrazu ani do ničeho jiného se nebude zasahovat. K čemu by to komu bylo?
olda píše:těžko s cenou neco udelam když mám nákup 720 kč, nejvetsi bordel je , že cenová politika pro řetězce je trochu jiná
Krtek píše:olda píše:těžko s cenou neco udelam když mám nákup 720 kč, nejvetsi bordel je , že cenová politika pro řetězce je trochu jiná
Jasně, jenže pokud to vyjde s CZ podporou, tak to znamená, že to nebude jen pro náš trh. Nikdo pro nás nebude lisovat jen pár kousků. Ty samé disky budou i venku za mnohem přijatelnější cenu.
Fox píše:Krtek píše:olda píše:těžko s cenou neco udelam když mám nákup 720 kč, nejvetsi bordel je , že cenová politika pro řetězce je trochu jiná
Jasně, jenže pokud to vyjde s CZ podporou, tak to znamená, že to nebude jen pro náš trh. Nikdo pro nás nebude lisovat jen pár kousků. Ty samé disky budou i venku za mnohem přijatelnější cenu.
No ale pak by mě zajímalo teda kde venku?Třeba takovej Já robot-v USA je zakódovanej, v UK je verze bez podpory a v Austrálii bude stopro taky bez.Mám strach že až vyjde u nás verze s titulema takže pak bude k dostání i v UK.?
d.f.h píše:No ale třeba právě Já, robot v posledním edičním plánu na červen a červenec zatím není... Takže kdo ví, jak to vlastně nakonec bude.
Krtek píše:Nevím jaká je u tohoto filmu podpora, ale je možné že vyjde edice nejen pro nás, ale pro Poláky i Maďary a možná i další státy, podobně jako jsou na tom teď DVD.
Krtek píše:Všechno může být nakonec ale úplně jinak, protože u Bontonu neví levá ruka co dělá ta pravá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník