Capo píše:Wow, Reservoir Dogs, love them!*chybí mi tady smajlík srdíčka*

To by mě zajímalo, co na těch Gaunerech všichni vidí. Byla to dost nuda. Nevím jestli je to nějaká nová vlna, ale Tarantino mi připadne skoro jako D. Lynch. Jeho filmy se líbí jen hrstce vyvolených a ostatní nechápou.
Vyjímkou je snad jen Pulp Fiction díky své koncepci scénáře a hudbě. Hlášky jsou sice výborné, ale jen u CZ dabingu.
Rodrigues se kterým se dal Tarantino dohromady má svůj vlastní styl. Z obou jsou sice ostatní režiséři na prášky, ale mě se líbí spíš atmosféra těch starých mexických zapadákovů s prvky španělského folklóru. Desperado a Tenkrát v Maxiku nemají po hudební stránce chybu.
Rodriguez má alespoň šikovnou dceru
http://www.hollywood-celebrity-pictures ... uez-25.JPGkterá sice hraje v béčkách jako Resident Evil, Osudové léto, SWAT a také v seriálu Ztraceni.
Tarantino chodil protekčně už ve 11 letech do kina na filmy od 18 let a mezi jeho nejoblíbenější patřilo Přání smrti s Ch. Bronsonem což jak on sám tvrdí ho poznamenalo na celý život.

No něco na tom asi bude.
Docela mě zajímá jak dopadne jeho pokus o vážnější tvorbu v jeho novém filmu Inglorious Bastards se židovského prostředí ve kterém si hlavní roli střihl B. Pitt. Natáčí se už od května.
Capo:
Nová Premiere str. 10 článek dole.