st39.6 píše:Tak casopis, copak to. V Bontonlandu na Vaclavaku se prodava samostatne disk za 399!!
to za chvili zjistim,protoze ho jdu koupit ale pevne doufam ze bude za 299 kdyz je to uz starsi vydani...Krtek píše:Zajímavá bude i cena toho Kozoroha na stáncích. V tom prosinci stál 299, ale teď když Bobby stojí o stovku víc, tak nejspíš bude i ten Kozoroh o stovku dražší.
popikos píše:No ja moc z tech titulu k S&V nadsenej nejsem. Ano, velky plus za snahu, ale chtělo by to nejake tituly, kde se Full HD rozliseni opravdu vyuzije a ne komorni (Bobby) a stare veci (Kozoroh)... Plus jeste nova cena 399, za kterou se da sehnat vetsina BR v zahranici, mi vyhodna moc neprijde...
Capo píše:Mě akorát vrtá hlavou, že mi ještě nedošel ten Bobby.Teď už nevim, platí se to dobírkou nebo převodem?Protože jestli převodem, tak žádná SMS nebo email s účtem, kam to zaplatit, mi právě ještě nedošel
Capo píše:Jo já už taky volal, a že prej to přes SMS uplně selhalo, tak jsem si to objednal přímo po telefonu, 299 + 52 poštovný - pořád levnější než na stánku
distar píše:Capo píše:Jo já už taky volal, a že prej to přes SMS uplně selhalo, tak jsem si to objednal přímo po telefonu, 299 + 52 poštovný - pořád levnější než na stánku
To sice ano, ale pošlou Ti to až za 6.tejdnů...tak nevím, co je lepší
Capo píše:distar píše:Capo píše:Jo já už taky volal, a že prej to přes SMS uplně selhalo, tak jsem si to objednal přímo po telefonu, 299 + 52 poštovný - pořád levnější než na stánku
To sice ano, ale pošlou Ti to až za 6.tejdnů...tak nevím, co je lepší
No řikala, že to potrvá dýl, ale o 6 týdnech nic.Ale mě je to stejně celkem jedno, kdy to bude, ten film jsem už viděl, jenom ho chci ve sbírce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků