d.f.h píše:To sice ano, ale čistě technicky vzato je to špička a moc hezky se na to dívá.
d.f.h píše:To sice ano, ale čistě technicky vzato je to špička a moc hezky se na to dívá.
Krtek píše:d.f.h píše:To sice ano, ale čistě technicky vzato je to špička a moc hezky se na to dívá.
Mě ten film pořád připomíná takový ty levný figurky od Vietnamců. Obojí stojí za ho...
d.f.h píše:Krtek píše:d.f.h píše:To sice ano, ale čistě technicky vzato je to špička a moc hezky se na to dívá.
Mě ten film pořád připomíná takový ty levný figurky od Vietnamců. Obojí stojí za ho...
Nepleteš si to s tím animovaným seriálem?
Dave píše:d.f.h píše:To sice ano, ale čistě technicky vzato je to špička a moc hezky se na to dívá.
naprostej souhlas. Na to bych se mohl koukat pořád. "hlavně na to jak je Megan opřená o tu kapotu"
Krtek píše:d.f.h píše:Krtek píše:Mě ten film pořád připomíná takový ty levný figurky od Vietnamců. Obojí stojí za ho...
Nepleteš si to s tím animovaným seriálem?
A jaký je v tom rozdíl ? Jediné pozitivum filmu byla akorát ta Megan, jak už tu někdo psal.
Ravenhorn píše:Pro mě je to jeden z nejlepších filmů nejen roku 2007, ale ze všech.
3x návštěva kina
5-6x zkouknuto doma
5x navíc shlédnuta závěrečná bitva.
![]()
Pro mě to bude povinnost na BD.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků