Juta píše:JHORDA:
Já bych se spíš držel renomovaných značek než tohodle. Kvalitní upscaler je věc u které tápou všichni výrobci. Pochybuji že Oppo bude mít Faroudju jako třeba ten Panasonic. Že podporuje DVD Audio a SACD při tak smešné ceně tak to už racionálně uvažujícímu zákazníkovi lecos napoví. Myslím že to svědčí spíš o tom, z jak levných součástek musí být tento přehrávač vyrobený.
Další věc je záruční a pozáruční servis. Jediný servis Oppo který jsem našel je v Praze a kdo ví, jak dlouho bude fungovat. Prostě tu není jistota kvalitního zázemí renomované značky. Konkrétně Panasonic má jen v Brně tři autorizované servisní střediska a Sony dvě.
Vybírej s rozvahou a nekoukej jen na cenu. Vzpomeň si jak jsi dopadl s tím Samsungem.
Juta píše:Já bych se spíš držel renomovaných značek než tohodle. Kvalitní upscaler je věc u které tápou všichni výrobci. Pochybuji že Oppo bude mít Faroudju jako třeba ten Panasonic. Že podporuje DVD Audio a SACD při tak smešné ceně tak to už racionálně uvažujícímu zákazníkovi lecos napoví. Myslím že to svědčí spíš o tom, z jak levných součástek musí být tento přehrávač vyrobený.
Další věc je záruční a pozáruční servis. Jediný servis Oppo který jsem našel je v Praze a kdo ví, jak dlouho bude fungovat. Prostě tu není jistota kvalitního zázemí renomované značky. Konkrétně Panasonic má jen v Brně tři autorizované servisní střediska a Sony dvě.
Vybírej s rozvahou a nekoukej jen na cenu. Vzpomeň si jak jsi dopadl s tím Samsungem.
d.f.h píše:Náklady se dají snižovat různě - třeba minimem propagace nebo absencí národních poboček
tomiisek píše:d.f.h píše:Náklady se dají snižovat různě - třeba minimem propagace nebo absencí národních poboček
Oppo založilo markentingovou strategii na otevřené komunikaci s fans a šíření informací skrze ně, na předávání jejich zkušeností a referencí. A hle, ono to je účinnější než komerční TV reklamy
d.f.h píše:tomiisek píše:d.f.h píše:Náklady se dají snižovat různě - třeba minimem propagace nebo absencí národních poboček
Oppo založilo markentingovou strategii na otevřené komunikaci s fans a šíření informací skrze ně, na předávání jejich zkušeností a referencí. A hle, ono to je účinnější než komerční TV reklamy
Pokud si dobře vzpomínám, tak třeba teď v poslední době rozdali mezi své příznivce pár svých přiravovaných Blu-ray přehrávačů a podle jejich připomínek ladili firmware. Bylo to Oppo, nebo se pletu? Někde jsem na to narazil a zaujalo mě to.
alibababa píše:ten BD player od Oppo vypada vic nez dobre!!!!!
alibababa píše:ted jen kolik bude kostovat
Juta píše:Pokud bych chtěl dostat maximum z DVD, neřešil bych upscaling v žádném přehrávači. Člověk by si měl před nákupen veškeré elektroniky dobře rozmyslet co od ní vlastně očekává a ne nakupovat stylem "pokus - omyl" protože ve výsledku to pak všechno vyjde mnohem dráž.
hificalvus píše:Zdarec a OPPO výrobkům zdar, jen tak dál páni z USA či mého milovaného Švédska (dosud mi není jasné, kdo vlastně je ten pravý otec) píše se obojí.
tomiisek píše:Už se těším na ten BD player z leštěného hliníku, navíc je součástí balení kvalitní a pěkná ekologicky vyrobená taška, to je mnohem lepší způsob reklamy, když fanoušci nosí po městě ekologickou tašku s logem firmy, než když firma vyhodí miliony do reklamy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník