Moderátor: st39.6
tomiisek píše:Ma Goldfinger v UK ceske titulky?
eko píše:Pry ano...
tomiisek píše:eko píše:Pry ano...
To nezni uplne presvedcive
modista píše:johnym: zlacněl, ale v této kolekci nejsou VŠECHNY s čs podporou..
johnym píše:modista píše:johnym: zlacněl, ale v této kolekci nejsou VŠECHNY s čs podporou..
preto je dobre vediet po anglicky
johnym píše:to d.f.h.:
trochu OT, ale pozeram ze prave testujes LG BD390 .. mam ho objednany, pride tento tyzden
majk11 píše:Kdepak jsi ji objednaval??? a na kolika discích je cz podpora prosímtě???
majk11 píše:Kdepak jsi ji objednaval??? a na kolika discích je cz podpora prosímtě???
Juta píše:Nedávno jsem tu psal o Bondech z Thajska. Bohužel to padlo. Z účtu toho kolegy byla stržena částka jen za jeho modely letadel a přišel mu mail, že BR disky bohužel spadají do nějaké kategorie zboží která je určena jen pro tamní trh a nelze ji vyvážet do jiných států.
Filmcity má teď akci na Quantum of Solace, Goldfinger, Povolení zabíjet a Jeden svět nestačí za 719 kč.
Pravděpodobně jde o nějakou promo akci Bontonu a Filmcity, protože ty ceny jsu pod nákupními cenami prodejců.
Dnes v noci jsem stáhl 1080p BR rip Quantum of Solace od EuReKa a z kvality jsem opravdu nadšený. Myslím, že do originálu v tomto případě snad ani nepůjdu, protože obraz vážně nemá chybu a je tam jak DTS, tak i CZ dabing a titulky. Po delší době zase dost dobře udělanej rip.
Juta píše:Kde se ty Bondovky zadrhli ? Vycházelo to postupně a nejednou je tu nějaká dlouhá odmlka. Chybí jich na BR tuším ještě 11.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník