d.f.h píše:Z aktuální BOGO akce na Amazonu jsem si nemohl nevybrat Blu-ray 300 a Tim Burton's Corpse Bride - no nekupte to, za ty prachy!
Martin píše:bacha, ta mrtvá nevěsta je region 1
d.f.h píše:Martin píše:bacha, ta mrtvá nevěsta je region 1
V pohodě, je region free, viz: http://bluray.liesinc.net/ A běda, jak je to dezinformace!
d.f.h píše:A jinak v lednu a únoru by nás mělo čekat zhruba tohle:
http://hdmag.cz/clanek/plan-tuzemskych- ... -unor-2008
Každopádně se to bude asi ještě měnit.
Krtek píše:Jinak k tomu filmu Kozoroh 1. Zajímavé, že na BR vyšel jen v česopise Stereo Video, ale do prodeje ho distributor pustil jen na DVD. Už jsem se těšil že bude na trhu další distributor BR, a ono houby.
d.f.h píše:Krtek píše:Jinak k tomu filmu Kozoroh 1. Zajímavé, že na BR vyšel jen v česopise Stereo Video, ale do prodeje ho distributor pustil jen na DVD. Už jsem se těšil že bude na trhu další distributor BR, a ono houby.
Podle mě je to jenom promo... Na distribuci BR má u nás zatím asi opravdu jen Bonton. Nepřál bych si vědět, kolik BR prodá, teda spíš neprodá...
d.f.h píše:Masivní kampaň je OK, ale ještě víc OK by bylo masivní přiblížení cenám BR, obvyklým v zahraničí. A sem tam nějaká akce typu BOGO, jo, to by bodlo
Krtek píše:d.f.h píše:Masivní kampaň je OK, ale ještě víc OK by bylo masivní přiblížení cenám BR, obvyklým v zahraničí. A sem tam nějaká akce typu BOGO, jo, to by bodlo
Neboj. Až se u nás budou prodávat BR po statisících jako v USA, tak třeba i my se dočkáme nižších cen a každý 3 disk bude zdarma
Krtek píše:V šesté pětiletce u nás všechno bude
Krtek píše:Neviděl bych to zase tak tragicky. Prostě to začíná celé odznova jako začalo DVD. Já taky dal kdysi za DVD Titanic 1500 kč a za ostatní disky 1000 - 1200 kč. Dnes už je net plnej HD ripů, a někteří do nich dokonce dávají i 5.1 CZ z DVD. Ochrana BR je prolomena a jakmile sleví BR vypalovačky a média, budou muset zákonitě slevit i originální BR. Nejhůř to vidím s CZ podporou.
d.f.h píše:Krtek píše:Neviděl bych to zase tak tragicky. Prostě to začíná celé odznova jako začalo DVD. Já taky dal kdysi za DVD Titanic 1500 kč a za ostatní disky 1000 - 1200 kč. Dnes už je net plnej HD ripů, a někteří do nich dokonce dávají i 5.1 CZ z DVD. Ochrana BR je prolomena a jakmile sleví BR vypalovačky a média, budou muset zákonitě slevit i originální BR. Nejhůř to vidím s CZ podporou.
Absence CZ podpory mi nevadí a některé filmy chci mít prostě v originálu, už kvůli jakési "úctě" k nim. V tom případě si je ale určitě nekoupím u nás za osm set, ale na Amazonu za dvě kila. Dokud to takhle bude dělat většina lidí, tak se tuzemský Blu-ray trh moc nerozhýbe, takže by to nějakou úpravu ceny prostě chtělo. Dneska je všechno rychlejší, DVD to trvalo deset let, než se dostaly na přijatelnou cenovou úroveň. U Blu-ray se to doufám tak dlouho nepotáhne. Jinak potáhne Blu-ray do..., aspoň u nás
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků