HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

I, Robot

Hledáme, stahujeme nebo skenujeme zadní strany obalů Blu-ray a HD DVD vydání filmů. Přední strana samozřejmě může být, ale zadní je podmínkou.

Moderátor: Bando

I, Robot

Příspěvekod distar v neděle 6. 7. 2008 13:24:55

I, Robot, Dolby Digital 5.1 česky, titulky české, vydání EU
Přílohy
i_robot_ver_eu.jpg
i_robot_ver_eu.jpg (299.86 KiB) Zobrazeno 2949 krát
Uživatelský avatar
distar
0+
0+
 
Příspěvky: 39
Registrován: středa 19. 12. 2007 20:56:10
Bydliště: Ostrava

Re: I, Robot

Příspěvekod johnym v neděle 6. 7. 2008 13:54:38

Na obale vidim logo DTS HD Master Audio, ale v language špecifikáciách je napis DTS-HD High resolution/teda nizsi rozsah a bitrate oproti DTS HD MA/,
tak ktore plati?
johnym
100+
100+
 
Příspěvky: 152
Registrován: pátek 14. 3. 2008 21:35:56

Re: I, Robot

Příspěvekod Fox v neděle 6. 7. 2008 19:10:20

Díval jsem se na moji britskou verzi a já tam mám napsáno i na obale i ve spec. DTS HD MA tak tipoval bych to spíš na chybu tisku
Moje Blu-ray kolekce a výbava:viz odkaz
Uživatelský avatar
Fox
100+
100+
 
Příspěvky: 178
Registrován: sobota 16. 2. 2008 13:45:24
Bydliště: Přerov

Re: I, Robot

Příspěvekod d.f.h v pátek 18. 7. 2008 11:47:56

Tak ono u nás to teprve vyjde, proto se asi ptá.
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: I, Robot

Příspěvekod Capo v pátek 18. 7. 2008 13:21:01

Podle mě se ptá na zahraniční e-shop, ale pokud se nepletu, tak v zahraničí to CZ titule nemá ne?
"Fry pojď s námi ven."
"Proč? Vždyť ta televize má větší rozlišení než reálnej svět!"

Blu-ray
Obraz jak skalpel
Zvuk jak břitva
Řinčení kapel
Vítězná bitva!
Uživatelský avatar
Capo
750+
750+
 
Příspěvky: 761
Registrován: středa 19. 12. 2007 19:37:53
Bydliště: Brno

Re: I, Robot

Příspěvekod d.f.h v pátek 18. 7. 2008 13:27:05

To je právě ta otázka - asi ano, protože odjinud než ze zahraničního vydání ten obal pocházet nemůže a české titulky jsou na něm uvedené.
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
Uživatelský avatar
d.f.h
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4145
Registrován: pondělí 17. 12. 2007 16:05:02
Bydliště: Praha

Re: I, Robot

Příspěvekod Capo v pátek 18. 7. 2008 13:34:03

Hm, mít prachy tak bych to risknul třeba z HUTu....
"Fry pojď s námi ven."
"Proč? Vždyť ta televize má větší rozlišení než reálnej svět!"

Blu-ray
Obraz jak skalpel
Zvuk jak břitva
Řinčení kapel
Vítězná bitva!
Uživatelský avatar
Capo
750+
750+
 
Příspěvky: 761
Registrován: středa 19. 12. 2007 19:37:53
Bydliště: Brno

Re: I, Robot

Příspěvekod st39.6 v sobota 19. 7. 2008 0:45:25

britska edice CZsub nema
šéfredaktor HDmagu, redaktor MovieZone a TVzone

Blu-ray positive

My Blu Collection: http://st39-6.dvdaf.com/owned/blu-ray
Uživatelský avatar
st39.6
1000+
1000+
 
Příspěvky: 1320
Registrován: pátek 21. 12. 2007 5:09:53

Re: I, Robot

Příspěvekod heksa v sobota 19. 7. 2008 13:04:22

nejsou tam jen titulky ale i Czech zvuk, gdyby se to dalo obednat z HUTu nebo se Sendit tak do toho hned du, ale dat za to 900,- u nas ochotnej nejsem ani nahodou
Obrázek
Uživatelský avatar
heksa
50+
50+
 
Příspěvky: 60
Registrován: středa 23. 4. 2008 15:36:15

Re: I, Robot

Příspěvekod Fox v neděle 20. 7. 2008 11:31:08

I, Robot mám z HUTu a cz titule nemá :!:
Moje Blu-ray kolekce a výbava:viz odkaz
Uživatelský avatar
Fox
100+
100+
 
Příspěvky: 178
Registrován: sobota 16. 2. 2008 13:45:24
Bydliště: Přerov

Re: I, Robot

Příspěvekod Iceman v úterý 28. 10. 2008 13:20:31

Máte český obal? A je aj verzia kde sú aj Český 5.1 dabing + české titulky?
Iceman
0+
0+
 
Příspěvky: 16
Registrován: úterý 28. 10. 2008 11:18:52


Zpět na Obaly

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník