když sem pak televizi vypnul černoch se na mě pořád díval a ta bílá plocha nechtěla jaksi úplně vyhasnout
svenkr píše: Jinak letos stejně plánuju věnovat tuhle krasavici rodičum a pořídit si PANASONIC TH-50PZ70E je to full HD a už jí mám okouknutou z jednoho showroomu obraz je brilantní a u té úhlopříčky už poznáte i rozdíl mezi 720p a 1080p na první pohled
svenkr píše:Taky sem měl možnost porovnat full HD a HD ready na dvou 106kách od panasonicu, ale tam je pravda že rozdíl já osobně nevidim. To u tý 127 už to na mou duši vidět je
d.f.h píše:OK, tak rozdíl tam je stoprocentně (musí být), ale - stojí to za ty prachy navíc? To je myslím otázka.
st39.6 píše:a kolikze stoji ta padina?
Krtek píše:Proč by ty 3 metry měli být daleko ? Myslím že je to akorát abych neviděl mřížku, nebo ne ? Nebo jak to myslíš ?
Jinak vím co znamená 24p. Jen jsem nevěděl, zda je pro tuto funkci technologická nutnost mít Full, nebo to 24p podporují i ready ?
Bando píše:no ja na 42PZ70 teda full HD sledujem z 1.5 metra, a je do rozdiel ked si sadnem o 3 metre dalej sa mi zda nejaka mala telka a nevidno tak tie detaily
Dave píše:z 1,5 metru ..? To je jako sedět v první řadě v kině. Děkuji nechci.
Myslím že v tvém případě nepřicházíš o detaily ale o zážitek z filmu.
Capo píše:Dave píše:z 1,5 metru ..? To je jako sedět v první řadě v kině. Děkuji nechci.
Myslím že v tvém případě nepřicházíš o detaily ale o zážitek z filmu.
Tak to vůbec.Já sedim u 50" HD ready 2 metry a je to paráda, vůbec to neni jak v kině, kde ti lítá hlava ikdyž sedíš v půlce, i ten 1,5m v Bandově případě je ideální si myslim, je to přesně jak řiká Bando, sedneš dál, a zanikají detaily a z velké TV je rázem malá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků