martinhamr píše:Pánové prosím kdo umíte dobře Anglicky,tady se něco píše u "71" o ethernetové zásuvce.Může te mi někdo přelousknout do Češtiny.Překládám si to nějak nesmyslně.Díky moc.
The BDP-LX71 - due in August, priced around £600 - is a Blu-ray Profile 1.1 player. However, it has an Ethernet port to allow for easy firmware updates, which Pioneer promises imminently.
martinhamr píše:Díky Dane.
Teda ať koukám jak koukám,osbně jsem to teda ještě neviděl.Nikde po ethernet zásuvce ani vidu.
Žeby nějaké špatné informace?
d.f.h píše:martinhamr píše:Díky Dane.
Teda ať koukám jak koukám,osbně jsem to teda ještě neviděl.Nikde po ethernet zásuvce ani vidu.
Žeby nějaké špatné informace?
Jako že jsi to neviděl u tohohle konkrétního modelu?
martinhamr píše:Tak večer si jedu pro "71" Již se nemohu dočkat...
olda píše:martinhamr píše:Tak večer si jedu pro "71" Již se nemohu dočkat...
zbyzečnost,drahota ,užij si to
martinhamr píše:Tak zapojeno,spuštěno a krátce otestováno. Ten obraz je vážně fantastickej. Z PS3 není vůbec špatnej,ale to co jde z toho Pioneeru předčilo mé očekávání. Ten obraz je ostrej jako břitva Ještě mě zaujalo v nabídce v nastavení : Přehrávač je připojen k - LCD,projektoru,plazma, a Pioneer plazma Takže tímto i odpovídám "Oldovi",proto BDP-LX71 .
olda píše:martinhamr píše:Tak zapojeno,spuštěno a krátce otestováno. Ten obraz je vážně fantastickej. Z PS3 není vůbec špatnej,ale to co jde z toho Pioneeru předčilo mé očekávání. Ten obraz je ostrej jako břitva Ještě mě zaujalo v nabídce v nastavení : Přehrávač je připojen k - LCD,projektoru,plazma, a Pioneer plazma Takže tímto i odpovídám "Oldovi",proto BDP-LX71 .
njn a kolik te teda vyšel ?? 21 k ??
martinhamr píše:olda píše:martinhamr píše:Tak zapojeno,spuštěno a krátce otestováno. Ten obraz je vážně fantastickej. Z PS3 není vůbec špatnej,ale to co jde z toho Pioneeru předčilo mé očekávání. Ten obraz je ostrej jako břitva Ještě mě zaujalo v nabídce v nastavení : Přehrávač je připojen k - LCD,projektoru,plazma, a Pioneer plazma Takže tímto i odpovídám "Oldovi",proto BDP-LX71 .
njn a kolik te teda vyšel ?? 21 k ??
Stálej zákazník má slevu i na superčerstvé novinky,takže pěkných 19tisíc Mám doporučit firmu dál
johnym píše:A vsimli ste si, ze nema 720p výstup ?
Nie ze by na tom extra záležalo, ale je to divne.
dm602 píše:MNA NA TOMTO PIONEERY ZAUJIMA LEN JEDNA VEC PRECO NEJDU TITULKY NA DIVIXOCH SKUSAL SOM VSETKY MOZNE KOMBINACIE A NIC PODOTYKAM ZE PIONEER POUZIVAM UZ 10 ROKOV A MAL SOM VZADY LEN PIONEER JE TO MOJA SRDCOVKA ALE S TYMTO SOM SI NEPORADIL KED TO DAM DO DVD PREHRAVACA TAK IDU KED DAM DO BLUE RAY TAK NIE
tomiisek píše:Jak svižná je tahle mašinka ve srovnání s PS3?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků