Krtek píše:Jaká že je odměna pro vítěze ?
Capo píše:Jo jako, vypadá to luxusně, jenom ale prosim admina, ač se rohodne jakkoliv, jenom ať to není bílý písmo na tmavym pozadí (to myslim celkově, ne jenom to logo), protože tahle kombinace mi strašně žere oči...světlý pozadí musí zůstat, jinak jdu pryč
d.f.h píše:Capo píše:Jo jako, vypadá to luxusně, jenom ale prosim admina, ač se rohodne jakkoliv, jenom ať to není bílý písmo na tmavym pozadí (to myslim celkově, ne jenom to logo), protože tahle kombinace mi strašně žere oči...světlý pozadí musí zůstat, jinak jdu pryč
OK, vezmu na to ohled, ale hlavně neodcházej!
Capo píše:d.f.h píše:Capo píše:Jo jako, vypadá to luxusně, jenom ale prosim admina, ač se rohodne jakkoliv, jenom ať to není bílý písmo na tmavym pozadí (to myslim celkově, ne jenom to logo), protože tahle kombinace mi strašně žere oči...světlý pozadí musí zůstat, jinak jdu pryč
OK, vezmu na to ohled, ale hlavně neodcházej!
Samozřejmě to byla legrace ale určitě bych tady trávil míň času ....ne jako třeba takový Tiscali (games), tam ani nedočtu jeden článek a už mi slzí oči, ale tam je uplně ta nejhorší kombinace - bílý písmo na černym pozadí - nesnášim.....
Krtek píše:To máš z toho že pořád koukáš ze dvou metrů na plazmu
mirrec píše:Mensia uprava:
Mozno by som mal skusit vyuzit program specialne na loga navrhnuty, no nemam moc casu sa s tym hrat
-U4- píše:A měl bych návrh, zda-li by s tím ostatní souhlasili, že by odkazy vyskytující se ve fóru vyskakovali v novém okně... Nevím samo jak ostatním, ale mě by to tak vyhovovalo víc... Zkoušel jsem to najít v osobním nastavení a bohužel neúspěšně, tak je to asi na adminovi
Jsem takhle schopnej se proklikat úplně někam do pr...čic a zapomenu co jsem si chtěl vlastně přečíst už na začátku
-U4- píše:Hoj, podle mě by to chtělo u všech návrhů zachovat slogan, motto nebo co to je, kterej tam "máme" už teď: "Máme všech 1080 P pohromadě! Vaše domácí kino na maximální výkon..." Zlatej origo font min pro 1080p je podle mě nutností A zvolil bych logo HDTV kdy HD je nad TV. Mno a úplně hlavní je zachovat čitelnost všech nápisů a log.
d.f.h píše:Tohle je na každém uživateli, aneb Firefox + prostřední tlačítko myši to jistí . Explicitní uvádění atributu target je navíc v XHTML nepřípustné.
martinhamr píše:Pěkné jsou všechny,ale buď to chce obtáhnout,a nebo pod každé logo udělat nějaký kontrastní podklad...ale jinak všechna čest
Co třeba pod BluRay modrou,pod HDDVD červenou a pod zbytek něco neutrálního.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků