d.f.h píše:Kdyby někdo nevěděl co s penězi, tak na EzyDVD může až do zítřka výhodně investovat do mrtvé technologie
Don píše:Ano, ano, už by to zase chtělo změnit logo tohoto fóra...
Dave píše:Don píše:Ano, ano, už by to zase chtělo změnit logo tohoto fóra...
hmm... to tam teda moc dlouho nevydrželo...
Krtek píše:V HD-DVD vyšlo hodně dobrých filmů. Je nějaká šance, že vyjdou znovu i na BR ?
d.f.h píše:Krtek píše:V HD-DVD vyšlo hodně dobrých filmů. Je nějaká šance, že vyjdou znovu i na BR ?
Já myslím, že je to jistota.
d.f.h píše:V klidu. Tohle je jedna z věcí, na kterou si klidně vsadím. Všechno, co vyšlo na HD DVD, vyjde na Blu-ray. Vsadí si někdo se mnou nebo proti mně?
Krtek píše:d.f.h píše:V klidu. Tohle je jedna z věcí, na kterou si klidně vsadím. Všechno, co vyšlo na HD DVD, vyjde na Blu-ray. Vsadí si někdo se mnou nebo proti mně?
Moc se nevsázej. Už tak riskuješ svoje boty jak jsi psal (Digital Playground na HD Magu)![]()
Všechno jednou vyjde. Otázka je za jak dlouho. Studia budou na 1 místě chrlit filmy co mají v HD formátu premiéru a pak možná to co už vyšlo na HD-DVD![]()
Nemáš nějaké info jestli se nechystá Titanic na BR ?
d.f.h píše:Krtek píše:d.f.h píše:V klidu. Tohle je jedna z věcí, na kterou si klidně vsadím. Všechno, co vyšlo na HD DVD, vyjde na Blu-ray. Vsadí si někdo se mnou nebo proti mně?
Moc se nevsázej. Už tak riskuješ svoje boty jak jsi psal (Digital Playground na HD Magu)![]()
Všechno jednou vyjde. Otázka je za jak dlouho. Studia budou na 1 místě chrlit filmy co mají v HD formátu premiéru a pak možná to co už vyšlo na HD-DVD![]()
Nemáš nějaké info jestli se nechystá Titanic na BR ?
No co, i kdyby, tak nové už Marteny stejně potřebuju jako sůl, těch starých se klidně rád zbavím
Titanic na Blu-ray? Zatím (naštěstí) žádné info. Hehe.
Ravenhorn píše:Cože? Transformers jedno z the best of filmů.
Titanic bych, ale bral taky.
-Q- píše:Titanic v HD nebude žádná sláva. Bude určitě lepší než co pouští do HD televizí ale připomíná mi to kvalitu Rockyho 1
Krtek píše:Spíš bych čekal nějakou luxusnější edici vzhledem k úspěchu a mnohačetnému ocenění filmu. Za 4 roky v dubnu to bude přesně 100 let, co se Titanic potopil, tak třeba se toho BR dočkáme![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků