martinhamr píše:Toto zdělení je pro všechny návštěvníky fóra,ale především pro správce.Procházel jsem zde toto povedené fórum,ale kvalita některých příspěvků je skutečně ubohá.Měl jsem dojem že by se zde měli řešit technické problémi,nebo se zde můžeme podělit o nějaké zajímavosti a poznatky.Namísto toho se dozvíme že "Franta" má doma nejlepší plazmu ze všech,nebo "Pepa" zase reciever nad který již není...atd.Asi jsem kapku jinej,ale to mě naprasto nezajímá.Navrhuji vytvořit v tomto fóru kapitolu "trumfovánÍ a vytahování" a tam by se mohlo vše přesunout.
martinhamr píše:Jenže já píšu Haug! a stím nic neudělášTy si piš co chceš.
Modena píše:Krtek
Jen ještě dodám k tomu, co píšeš, že cenový rozdíl u výrobců AV receiverů značek Denon, Krell, NAD, pár modelů Marantz a některé Yamahy jsou o cihlu dražší než běžná spotřebka i ve vyšší třídě hlavně proto, že součástková základna je výběrová a testovaná ručo kus po kuse (kapacitory, kondíky, DSP čipy atd.), májí velmi kvalitní a antivibrační šasi z profilovaných materiálů, kvalitněji řešený odvod tepla a nejsou montovány jako většina AV receiverů v Malaysii (mám jeden takový doma), ale přímo v Japonsku, nebo USA v mateřských fabrikách.
Zpět na Připomínky, dotazy a chyby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků