martinhamr píše:Ano obraz dokáže zlepšit reciever Onkyo TX 875.Má v sobě videoprocesor HQV Reon-VX ,upscaler až na 1080p.Upozorňuji že se nejedná o chip Farudja,i když jí obsahuje.Ale lepší bude když si přímo zavoláte do CPT Praha...
O ostatních AV Recieverech jiných značek nevím.
Two of the new models, the Onkyo TX-SR875 and TX-NR905, will be the first A/V receiver models to include Silicon Optix's acclaimed Reon-VX HQV™ video processing. This sophisticated IC chip-based technology provides the receivers with current state-of-the-art video scaling and deinterlacing capabilities, including upscaling of all video sources to 1080p for output over the HDMI connection. Additionally, all video sources will also be upconverted to HD output via the units' component video outputs to accommodate video displays lacking an HDMI input.
Krtek píše:Vždy záleží na konkrétním modelu. Není to o tom, že ten či onen receiver to umí lépe nebo hůř. Většina standartních LCD TV má upscalling průměrný a proto je obraz mnohdy kvalitnější přes receiver. Konkrétně Sony používá nejen Fadourju, ale i své vlastní technologie jako Deep Color a x.v.Color který nemá konkurenci. Konkurovat mohou jen LCD od 60 tis. nahoru. Zajdi třeba so Sony centra kde to mají puštěný a uvidíš, co lze vyždímat z obyčejných DVD.
martinhamr píše:Nechápu co tady řešíš...
Ten pán se ptal na AV Reciever který mu zlepší kvalitu obrazu.Já mu říkám že Onkyo TX-sr875
martinhamr píše:Ano obraz dokáže zlepšit reciever Onkyo TX 875.Má v sobě videoprocesor HQV Reon-VX ,upscaler až na 1080p.Upozorňuji že se nejedná o chip Farudja,i když jí obsahuje.
Modena píše:martinhamr píše:Nechápu co tady řešíš...
Ten pán se ptal na AV Reciever který mu zlepší kvalitu obrazu.Já mu říkám že Onkyo TX-sr875
Přestaň psát kraviny a nic řešit nemusíme !martinhamr píše:Ano obraz dokáže zlepšit reciever Onkyo TX 875.Má v sobě videoprocesor HQV Reon-VX ,upscaler až na 1080p.Upozorňuji že se nejedná o chip Farudja,i když jí obsahuje.
martinhamr píše:Dobře Farudju memá,to jsem se spletl,ale řekni že ten obraz nezlepší ani o desetinu procenta a jsi naprostej ignorant.
Zpět na Receivery a zesilovače
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků