derek píše:jen si nech zdát![]()
projektor jede hezky, perfektní obraz...co ti mám povídatuž se těším, jak koupím tu sonku, pak teprve získám maximum, tak se můžeš těšit na test, rozhodně jste oba s bárou zváni
martinhamr píše:Včéra jsem zaslech názor že projektory kolem 100t.jsou poze prezentační a nikoliv to pravé ořechové. Ovšem nekamenujte mě,já jen sprostředkovávám to co jsem slyšelA hlavně jsem viděl plátno,kde čtvereční palec koštuje krásnou tisícovečku.No nekupte to
Krtek píše:Většina pláten má tu nevýhodu, že se po čase po stranách perforují a vypadá to pak dost blbě. Takže spíš bych investoval do nějakého dražšího, a nebo natřel zeď primalexem.
Dallas píše:Díky za pomoc, takže natřít klasickým primalexem , on je takový lehce šedý oproti primalex polar ten je sněhobílý.
Dereku, když něco vymyslíš tak určitě napiš jak si zeď upravil.
JIHORDA píše:Krtek píše:Většina pláten má tu nevýhodu, že se po čase po stranách perforují a vypadá to pak dost blbě. Takže spíš bych investoval do nějakého dražšího, a nebo natřel zeď primalexem.
Perforace plátna, to je jaký jev??
Dallas píše:Díky Jihordo i tobě Krtku, jak se říká dobrá rada nad zlato. Nejspíš to udělám jak říkáš s tím primalexem.
Dallas píše:Myslíš, že normální primalex je špatný. On je takový lehce našedlý, myslím si že podobná barva bude z té kombinace co píšeš 95:5 primalex polar a černá. Ptám, se proto, že mám doma půl kýble klasického primalexu a tudíž bych nemusel nic kupovat.
Dallas píše:Myslíš, že normální primalex je špatný. On je takový lehce našedlý, myslím si že podobná barva bude z té kombinace co píšeš 95:5 primalex polar a černá. Ptám ,se proto, že mám doma půl kýble klasického primalexu a tudíž bych nemusel nic kupovat.
Krtek píše:Většina pláten má tu nevýhodu, že se po čase po stranách perforují a vypadá to pak dost blbě.
lukasx píše:Krtek píše:Většina pláten má tu nevýhodu, že se po čase po stranách perforují a vypadá to pak dost blbě.
Promin, ale musim se smat a rypnout. Fakticky mas samozrejme pravdu, ale proc nepouzivas ceska slova? Radeji napsat, ze se na okrajich vlni, nez ze se perforuje. Protoze jak pravi slovnik cizich slov: "perforace = proděravění; souvislá řada dírek v papíru, zoubkování". Ze bych mel na okrajich proderavene platno se mi nezda, ale ze mam moje platno Da-lite nechutne zvlnene, to je bohuzel fakt.
Takze, pokud je k dispozici zed - rozhodne doporucuju!!!
JIHORDA píše:Dallas píše:Díky za pomoc, takže natřít klasickým primalexem , on je takový lehce šedý oproti primalex polar ten je sněhobílý.
Klasickým to nedělej, je to špína, kup si Primalex Polar, a černou tónovačku HET. Namíchej poměr bílá-černá asi 95:5. Získáš krásnou čistou šedou, která ti velkolepě zvýší kontrast a prohloubí černou.
Dallas píše:JIHORDA píše:Dallas píše:Díky za pomoc, takže natřít klasickým primalexem , on je takový lehce šedý oproti primalex polar ten je sněhobílý.
Klasickým to nedělej, je to špína, kup si Primalex Polar, a černou tónovačku HET. Namíchej poměr bílá-černá asi 95:5. Získáš krásnou čistou šedou, která ti velkolepě zvýší kontrast a prohloubí černou.
Tak jsem zeď natřel podle tvé rady a rád bych ti poděkoval. Jsem s tím velice spokojený.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník