HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

PS3 hry

Co se nikam nehodí, to patří právě sem.

Re: PS3 hry

Příspěvekod Capo v úterý 29. 4. 2008 11:14:10

Tak včera mi to došlo, tak rychle jsem to teda nečekal, v pátek pošlou, v pondělí doma, byl jsem radostí bez sebe :)Zabalený to bylo v takové "bublinkové obálce" asi víte co myslim, každopádně nebylo tomu nic, došlo to OK.

A teď už k samotné hře, hoši, je to MAZEC O_O.To město opravdu žije, jak se vychvalovalo.Jdete kolem koše, a slyšíte bzučící mouchy....jdete ke svýmu autu, kde máte naladěný rádio a slyšíte ho hrát už 10 metrů od auta....když chčije, nejenom, že slyšíte déšť, ale mění se zvuky ťápot, mění se zvuk při brždění smykem, slyšíte dopadat kapky na kapotu....mám odehráno 5,5 procent a za tu dobu to bylo doslova prošpikovaný vtipnýma dialogama a hláškama Nica, ale i kolemjdoucích....z miniher jsem hrál zatim jenom bowling, ale je to super, navíc když hrajete se svou přítelkyní a můžete sledovat i její hody :)....hrátky s mobilním telefonem jsou taky super.....ale uplně nejzábavnější věc je ta fyzika, jízda autem a dělání pyčovin, vyskakování za jízdy z auta (častokrát nechtěně - popletení tlačítek :)) - co tady vzniká za situace, to byste jste se zechcali smíchy :).....a ty hlášky všude kolem.....prostě parááááádička.....jediný mírný zklamání - občas, když se toho na scéně děje moc (např. když autem sejmete 6 lidí + popelnice + lampy + auta), tak je to poměrně nepěkná slideshow, mohlo by to být plynulejší, ale srat na to :) je to strašná prdel :)
"Fry pojď s námi ven."
"Proč? Vždyť ta televize má větší rozlišení než reálnej svět!"

Blu-ray
Obraz jak skalpel
Zvuk jak břitva
Řinčení kapel
Vítězná bitva!
Capo
750+
750+

Příspěvekod Fox v úterý 29. 4. 2008 12:30:22

Capo píše:Tak včera mi to došlo, tak rychle jsem to teda nečekal, v pátek pošlou, v pondělí doma, byl jsem radostí bez sebe :)Zabalený to bylo v takové "bublinkové obálce" asi víte co myslim, každopádně nebylo tomu nic, došlo to OK.

A teď už k samotné hře, hoši, je to MAZEC O_O.To město opravdu žije, jak se vychvalovalo.Jdete kolem koše, a slyšíte bzučící mouchy....jdete ke svýmu autu, kde máte naladěný rádio a slyšíte ho hrát už 10 metrů od auta....když chčije, nejenom, že slyšíte déšť, ale mění se zvuky ťápot, mění se zvuk při brždění smykem, slyšíte dopadat kapky na kapotu....mám odehráno 5,5 procent a za tu dobu to bylo doslova prošpikovaný vtipnýma dialogama a hláškama Nica, ale i kolemjdoucích....z miniher jsem hrál zatim jenom bowling, ale je to super, navíc když hrajete se svou přítelkyní a můžete sledovat i její hody :)....hrátky s mobilním telefonem jsou taky super.....ale uplně nejzábavnější věc je ta fyzika, jízda autem a dělání pyčovin, vyskakování za jízdy z auta (častokrát nechtěně - popletení tlačítek :)) - co tady vzniká za situace, to byste jste se zechcali smíchy :).....a ty hlášky všude kolem.....prostě parááááádička.....jediný mírný zklamání - občas, když se toho na scéně děje moc (např. když autem sejmete 6 lidí + popelnice + lampy + auta), tak je to poměrně nepěkná slideshow, mohlo by to být plynulejší, ale srat na to :) je to strašná prdel :)

Říkáš framerate zlobí jo? :cry: Je zajímavý že třeba na x360-kových fórech o tom nikdo nenapsal ani ťuk-ono totiž pro spoustu lidí je to modla takže to prostě přehlížej.Jako samo že pokud ti hra běží v 60fps tak je to lahoda ale kolik pecek takhe dneska běží-viz Lair,Heavenly sword atd. taky maj problémy s framem a s tearingem ale když to za to stojí tak na to sere pes. :) Tak si to užij já se na to taky v brzké době chystám-jinak si mě překvapil s tím dodáním-to je frkot :o
Moje Blu-ray kolekce a výbava:viz odkaz
Fox
100+
100+

Příspěvekod Filas v úterý 29. 4. 2008 13:23:45

Capo píše:Tak včera mi to došlo, tak rychle jsem to teda nečekal, v pátek pošlou, v pondělí doma, byl jsem radostí bez sebe :)Zabalený to bylo v takové "bublinkové obálce" asi víte co myslim, každopádně nebylo tomu nic, došlo to OK.

To jsi mě naladil, asi taky brzo objednám :) .
A na kolik tě to s poštovným vyšlo?
Filas
50+
50+

Příspěvekod Capo v úterý 29. 4. 2008 13:27:35

Nebo to má Xbox nějak osekaný, třeba že se nevykreslujou objekty tak daleko jak u ps3 verze, já si nevšímám ničeho, co by se mi vykreslovalo před nosem.....nebo to možná jenom nepřiznávaj no.

Feilas: vyšlo mě to na rovných 1200Kč, poštovný HUT neúčtuje :)....si vem, mám to o 6 kil levněji než je předprodej např. na xzone, a těm to budou posílat až dneska, a já to mám už od včerejška, to je servis :)
"Fry pojď s námi ven."
"Proč? Vždyť ta televize má větší rozlišení než reálnej svět!"

Blu-ray
Obraz jak skalpel
Zvuk jak břitva
Řinčení kapel
Vítězná bitva!
Capo
750+
750+

Příspěvekod Filas v úterý 29. 4. 2008 13:52:19

Tak už mají asi vyprodáno, mají tam napsáno, že gta bude až po 5.5.
Filas
50+
50+

Předchozí

Zpět na Na volné téma