Capo píše:Jak je to s hrama pro PS3, taky jsou regionálně kódovaný? Protože na US amazonu jsou mrtě levný, jestli by se daly kupovat tam, tak by to bylo hodně v poho
d.f.h píše:Capo píše:Jak je to s hrama pro PS3, taky jsou regionálně kódovaný? Protože na US amazonu jsou mrtě levný, jestli by se daly kupovat tam, tak by to bylo hodně v poho
To záleží na vydavateli. Pokud si ale dobře vzpomínám, tak Amazon PS3 hry do Evropy neposílal, ovšem možná se to už změnilo.
Capo píše:d.f.h píše:Capo píše:Jak je to s hrama pro PS3, taky jsou regionálně kódovaný? Protože na US amazonu jsou mrtě levný, jestli by se daly kupovat tam, tak by to bylo hodně v poho
To záleží na vydavateli. Pokud si ale dobře vzpomínám, tak Amazon PS3 hry do Evropy neposílal, ovšem možná se to už změnilo.
No maj tam napsaný "Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S" , ale jestli je mezi select countries i ČR to nevim....
Capo píše:jj, a už jsem si objednal z gameson.cz, tam maj poměrně levno, Assassin`s Creed za 1550, což dehttp://www.gameson.cz
Capo píše:YES, konečně, GTA IV je na cestě...objednáno z HUTu za 37,93 liber, odesláno 4 dny před ofic. datem vydání....no zatim HUT jenom mile překvapuje, ještě ať to dojde v pořádku a budu šťastnej
....kua na tohle GTA se těšim jak nikdy na žádnou jinou hru
Capo píše:Už se nemůžu dočkat, z gameplay videí to vypadá fakt parádně, hlavně fyzika při jízdě autem mě dostávala
Jinak moje srdcovka je Vice City a říká se, že GTA 4 je právě nejvíce podobný VC, takže další dobrá zpráva....Vice City jsem nahrál strašně moc hodin
d.f.h. - přeskoč
Capo píše:YES, konečně, GTA IV je na cestě...objednáno z HUTu za 37,93 liber, odesláno 4 dny před ofic. datem vydání....no zatim HUT jenom mile překvapuje, ještě ať to dojde v pořádku a budu šťastnej
....kua na tohle GTA se těšim jak nikdy na žádnou jinou hru
Capo píše:Jojo, videorecenze here http://xbox360.ign.com/dor/objects/827005/grand-theft-auto-iv/videos/gta4_review_042508.html a jak praví Fox, vypadá to hodně dobře.....jinak ale nevim, v čem je lepší ps3 verze?
Capo píše:Tak včera mi to došlo, tak rychle jsem to teda nečekal, v pátek pošlou, v pondělí doma, byl jsem radostí bez sebeZabalený to bylo v takové "bublinkové obálce" asi víte co myslim, každopádně nebylo tomu nic, došlo to OK.
A teď už k samotné hře, hoši, je to MAZEC O_O.To město opravdu žije, jak se vychvalovalo.Jdete kolem koše, a slyšíte bzučící mouchy....jdete ke svýmu autu, kde máte naladěný rádio a slyšíte ho hrát už 10 metrů od auta....když chčije, nejenom, že slyšíte déšť, ale mění se zvuky ťápot, mění se zvuk při brždění smykem, slyšíte dopadat kapky na kapotu....mám odehráno 5,5 procent a za tu dobu to bylo doslova prošpikovaný vtipnýma dialogama a hláškama Nica, ale i kolemjdoucích....z miniher jsem hrál zatim jenom bowling, ale je to super, navíc když hrajete se svou přítelkyní a můžete sledovat i její hody....hrátky s mobilním telefonem jsou taky super.....ale uplně nejzábavnější věc je ta fyzika, jízda autem a dělání pyčovin, vyskakování za jízdy z auta (častokrát nechtěně - popletení tlačítek
) - co tady vzniká za situace, to byste jste se zechcali smíchy
.....a ty hlášky všude kolem.....prostě parááááádička.....jediný mírný zklamání - občas, když se toho na scéně děje moc (např. když autem sejmete 6 lidí + popelnice + lampy + auta), tak je to poměrně nepěkná slideshow, mohlo by to být plynulejší, ale srat na to
je to strašná prdel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků