tomiisek píše:Dvě DVD najednou dokáží nacpat do přehrávače i osoby (ženského pohlaví) starší 23 let...
JIHORDA píše:Hehehehe, ony ty naše víly dokáží potěšit:))
tomiisek píše:Jinak v minulosti mi psi rozkousali několik desítek DVD, i docela vzácné kousky, to je potom na infarkt. Zvlášť když to má člověk seřazené podle režisérů a odnese to větší počet jejich filmů najednou...
lojza píše:Tak už jsem se bál, že je to u nás extrém (pes, morče a činčila), co se zvířat a drahých poloviček týče, ale koukám, že v obdobné situaci se nachází většina z nás
Na to, že mi pes rozkousal konektory ke kabelu k PC a činčila je taky má celkem v lásce, jsem už připravený, co se týká potomka se uvidí časem. Nejtěžší teď ale bude přesvědčit manželku, že ta vetší TV je dobrá věc a že prostorové ozvučení má smysl (nevím jak vaše, ale ta moje má názor, že jí stačí 55' CRT a klidně mono). Chce to pomalou přesvědčovací kampaň.
tomiisek píše:Co takhle začít házet nějaké rady? Existuje nějaký přípravek, který by např. králíka odradil od kousání kabelů a zároveň těm kabelům nevadil?
tomiisek píše:Co takhle začít házet nějaké rady? Existuje nějaký přípravek, který by např. králíka odradil od kousání kabelů a zároveň těm kabelům nevadil?
d.f.h píše:No a pes patří ven k boudě, že!
Krtek píše:No já měl taky kočku. Jenže jednoho dne jí manželka nechtěně zavřela v garáži a ona nám poškrábala nové auto. Tak okamžitě letěla s baráku. Vypustil jsem jí asi 4 km od domu a odejel na nákup. Večer jsem se vrátil a kočka už mě čekala vyvalená na křesle u bazénu.![]()
Druhý den jsem jel za známým na slovensko, tak jsem jí naložil do kufra a vyhodil jí pro jistotu až za hranicemi. Bez občanky jí snad zpět nepustí![]()
Od tý doby mám klid.
JIHORDA píše:Krtek píše:No já měl taky kočku. Jenže jednoho dne jí manželka nechtěně zavřela v garáži a ona nám poškrábala nové auto. Tak okamžitě letěla s baráku. Vypustil jsem jí asi 4 km od domu a odejel na nákup. Večer jsem se vrátil a kočka už mě čekala vyvalená na křesle u bazénu.![]()
Druhý den jsem jel za známým na slovensko, tak jsem jí naložil do kufra a vyhodil jí pro jistotu až za hranicemi. Bez občanky jí snad zpět nepustí![]()
Od tý doby mám klid.
Ty jsi obyčejný DOBYTEK!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník