HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

Bontonfilm zlevňuje další Blu-ray filmy

Upoutávky na nové články magazínu HDmag.cz, jehož je toto fórum nedílnou součástí.
Pravidla fóra
Upoutávky na články z magazínu HDmag.cz jsou zde z pochopitelného důvodu - aby se o nich dozvědělo co nejvíce návštěvníků tohoto fóra. Pokud máte nějaký jiný zajímavý článek, šup s ním do Zajímavých článků a odkazů.

Bontonfilm zlevňuje další Blu-ray filmy

Příspěvekod d.f.h v sobota 25. 10. 2008 22:04:51

Uplynuly tři měsíce a Bontonfilm připravil další várku titulů, u kterých se rozhodl snížit cenu. Oproti první vlně této akce zvané BD Mánie, kdy bylo zlevněno pouhých pět titulů, se od prvního listopadu bude jednat o mnohem větší množství filmů.

http://hdmag.cz/clanek/bontonfilm-zlevn ... -ray-filmy
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
d.f.h
Administrátor
Administrátor

Re: Bontonfilm zlevňuje další Blu-ray filmy

Příspěvekod modista v neděle 26. 10. 2008 4:03:55

to je fakt k smíchu - tituly, které jsou v drtivé většině k máni v UK za polovinu...
modista
300+
300+

Příspěvekod immortal v neděle 26. 10. 2008 11:40:35

d.f.h píše:Uplynuly tři měsíce a Bontonfilm připravil další várku titulů, u kterých se rozhodl snížit cenu. Oproti první vlně této akce zvané BD Mánie, kdy bylo zlevněno pouhých pět titulů, se od prvního listopadu bude jednat o mnohem větší množství filmů.

http://hdmag.cz/clanek/bontonfilm-zlevn ... -ray-filmy

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zlevneni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vzdyt nikdy nikde ty BD 899,- nestali.Ja je uz pres rok a konkretne tyhle kupuju za 719,- korun coz neni zase takovy rozdil a potom uz rok 6 mesicu maji tyhle tituly v elektroworldu za 599,- korun.Takze opet sleva po cesku zadam cenu kterou vyrobek nikdy nemel a tu skrtnu a dam cenu za kterou je to bezne k mani a hura at se lidi chytnou.Polovinu tehle titulu jde sehnat za i za 499,-.SLEVA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
immortal
100+
100+

Příspěvekod immortal v neděle 26. 10. 2008 13:57:19

Juta píše:899 je doporučená MOC a dodržuje ji snad jen Bontonland :mrgreen: V Elecroworldu to byla akce 3 za cenu dvou a tam vycházel disk na 599 kč. Po skončení akce však zbývající zásoby rozprodávali za tuhle cenu i po kusech. Proto se často stává, že v jednom Electroworldu mají za 599 a v druhém to samé za plnou cenu. Ta cena není trvalá a ty disky jsou už hodně probraný. U nás mají za ty peníze už jen Ultraviolet, Třináct duchů a podobný slátaniny. Já si tam na jaře když začala ta akce taky dobře nakoupil. Tuším že šest disků.

No jak pisu slevy po cesku :D :D :D :D :D zkusit prodat neprodatelny .Ty filmy uz neprodaji ani za 500,- natoz za 699,- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
immortal
100+
100+

Příspěvekod immortal v neděle 26. 10. 2008 16:56:12

Juta píše:Ale joo. Ono se to prodá. Blu-ray se u nás teprve rozjíždí a každý nenakupuje venku.

Ja treba nekoupil ani jedno BD venku a mam 42 kousku.Vse na netu za 719,- neco za 599,- a par kousku v akci za 369,-.No dvd se rozjizdeli mnohem rychleji a to staly prvni kousky i 1999,- a prehravac jsem kupoval za 25000,-Denver.Ted je vse o hodne levnejsi a lidi nereaguji.Asi chybi potrebna reklama.
immortal
100+
100+

Příspěvekod Nick007 v neděle 26. 10. 2008 18:26:17

immortal píše:
Juta píše:Ale joo. Ono se to prodá. Blu-ray se u nás teprve rozjíždí a každý nenakupuje venku.

Ja treba nekoupil ani jedno BD venku a mam 42 kousku.Vse na netu za 719,- neco za 599,- a par kousku v akci za 369,-.No dvd se rozjizdeli mnohem rychleji a to staly prvni kousky i 1999,- a prehravac jsem kupoval za 25000,-Denver.Ted je vse o hodne levnejsi a lidi nereaguji.Asi chybi potrebna reklama.

Můj názor je, že před dvd nic extra nebylo, VHS měly mizernou kvalitu. DVD je natolik kvalitní, že na CRT vypadá pěkně a na obyč LCD taky. Proto spousta lidí necítí potřebu kupovat BD přehrávač. Navíc je jen velmi málo půjčoven, kde je půjčují. A podle mě si většina lidí film půjčí než aby si ho natrvalo kupovali (nebo aspoň většinu filmů).

A propagace 100% pokulhává, vemte si letošní Invex.
Nick007
1000+
1000+

Příspěvekod immortal v neděle 26. 10. 2008 22:58:45

Juta píše:Půjčovny nejen že nepůjčují Blu-ray, ale nejsou už v dnešní době schopny půjčovat ani DVD a hromadně krachují. Někdy v létě mi říkal obchodní zástupce z Bontonu, že za poslední rok u nás skončilo asi 800 videopůjčoven.
A když jsem mu řekl jestli to není třeba tím, že jsou DVD za pár korun v každé trafice, tak mi odpověděl, že oni jen reagují na vzniklou situaci na trhu a udržují krok s ostatními distributory. A přitom Bonton byl úplně první, kdo začal dávat DVD za pár korun do trafik :mrgreen:

U nas pujcuji BD jako na bezicim pase ma asi 60 kousku a dalsi na ceste.pujcuje i hry na PS3 a rozhodne nekrachuje nekdy se na novinku ceka i tyden
immortal
100+
100+

Příspěvekod martinhamr v pondělí 27. 10. 2008 9:25:21

Juta píše:No já Ti můžu říct, že nákupní cena těch neslevněných BR od Bontonu je pro normálního obchodníka 733 kč s DPH a prodejní 899 kč. Bonton s cenou necouvne ani o milimetr (sám jsem jejich prodejce) a jediný kdo má lepší ceny jsou hypermarkety, které berou desítky kusů od jednoho titulu naráz. Navíc jsou vázaní smlouvou, že odeberou za rok zboží za určitou částku - díky tomu mají o něco výhodnější ceny. Jinak nikdo.

Normální e-shopy prodávají BR od Bontonu za cenu cca 790-800 kč. Pokud kupuješ neslevněné filmy přes net za 719 kč, pak ten e-shop to natuty objednává venku a prodává to dál. Dělá to tak hodně e-shopů. Těch 719 kč není ani nákupní cena.

Jsem zvědav,na kolik bude pro Bonton ta cena 899,- udržitelná? Nebo tady v této branži nefunguje konkurence?
www.gsluka.cz mrkněte...
martinhamr
1000+
1000+

Příspěvekod martinhamr v pondělí 27. 10. 2008 11:16:27

Spíš jsem měl na mysli soukromé objednávky. Nebo Bontonlandu nevadí tak mizerné prodeje? Pak nechápu proč to zboží vůbec vedou.
www.gsluka.cz mrkněte...
martinhamr
1000+
1000+

Zpět na HDmag.cz