Nick007 píše:Já osobně čekám jak na smilování na Star Wars, Pán prstenů, Indiana Jones v tomhle pořadí. Ač 1080p je dostupné, z BluRay to bude ještě o dimenzi výše
tomiisek píše:Nick007 píše:Já osobně čekám jak na smilování na Star Wars, Pán prstenů, Indiana Jones v tomhle pořadí. Ač 1080p je dostupné, z BluRay to bude ještě o dimenzi výše
Pán prstenů? To je to nekonečně dlouhé a neustále se opakující 13-hodinové ploužení omdlévajícího náladového fracka, za kterého musí všechno oddřít ostatní?
tomiisek píše:Nick007 píše:Já osobně čekám jak na smilování na Star Wars, Pán prstenů, Indiana Jones v tomhle pořadí. Ač 1080p je dostupné, z BluRay to bude ještě o dimenzi výše
Pán prstenů? To je to nekonečně dlouhé a neustále se opakující 13-hodinové ploužení omdlévajícího náladového fracka, za kterého musí všechno oddřít ostatní?
lukasx píše:Ja osobne mam nahore take pana prstenu a starwars. Ale trochu se zapomina na nejlepsi akcni snimky posledni doby - trilogie s Bournem. To vyslo na HD DVD a na blu-ray zatim ticho po pesineA pritom je to na to jako delane. Roztekana kamera zabirajici spoustu detailu a nadherny, dechberouci soundtrack. Takovy moderni uveritelny james bond.
johnym píše:Leon
Léon 1994 Ultimate Edition 1080p Blu-ray GER AVC DTS-HD MA 7.1
Juta píše:Koukám že tam taky chybí jeden alespoň pro mne zásadní film, a to Statečné srdce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků