Moderátor: martinhamr

tomiisek píše:Zapomněl jsem uvést, obojí je z Anglie. Tak až dorazí, dám ti vědět.

d.f.h píše:Fajn, takže to ber jako z mé strany závaznou rezervaci

d.f.h píše:Mám jediný hudební disk (Nine Inch Nails) a jestli jsem si ho za víc než rok pustil dvakrát, tak možná přeháním...
 Zrovna ty NIN se u mě točí v jednom kuse, i když And All That Could Have Been bych s nekomprimovaným zvukem uvítal ještě víc. Ale možná to bude tím, že jsem měl pro NIN odjakživa slabost a navíc i to štěstí poznat Trenta & spol. osobně
 Zrovna ty NIN se u mě točí v jednom kuse, i když And All That Could Have Been bych s nekomprimovaným zvukem uvítal ještě víc. Ale možná to bude tím, že jsem měl pro NIN odjakživa slabost a navíc i to štěstí poznat Trenta & spol. osobně 

tomiisek píše:d.f.h píše:Mám jediný hudební disk (Nine Inch Nails) a jestli jsem si ho za víc než rok pustil dvakrát, tak možná přeháním...
To bude tím, že sis to nepouštěl na tom OnkyuZrovna ty NIN se u mě točí v jednom kuse, i když And All That Could Have Been bych s nekomprimovaným zvukem uvítal ještě víc. Ale možná to bude tím, že jsem měl pro NIN odjakživa slabost a navíc i to štěstí poznat Trenta & spol. osobně
 Těším se moc
 Těším se moc  Jinak Trent v Praze na posledním (opravdu posledním
 Jinak Trent v Praze na posledním (opravdu posledním  ) koncertě byl výborný, ale ještě větší borec byl ten šílený kytarista od Marilyna Mansona. Co ten předváděl...
 ) koncertě byl výborný, ale ještě větší borec byl ten šílený kytarista od Marilyna Mansona. Co ten předváděl...

d.f.h píše:Jinak Trent v Praze na posledním (opravdu posledním) koncertě byl výborný, ale ještě větší borec byl ten šílený kytarista od Marilyna Mansona. Co ten předváděl...

tomiisek píše:d.f.h píše:Jinak Trent v Praze na posledním (opravdu posledním) koncertě byl výborný, ale ještě větší borec byl ten šílený kytarista od Marilyna Mansona. Co ten předváděl...
Já na nich byl i v Bratislavě a ten kytarista na sebe vyloženě strhával pozornost. Možná právě to Trentovi vadilo...

d.f.h píše:Jako já jsem tenhle led se zelím na Blu-ray chtěl taky, ale pak jsem to přehodnotil. Mám jediný hudební disk (Nine Inch Nails) a jestli jsem si ho za víc než rok pustil dvakrát, tak možná přeháním... Takže budu radši investovat do filmových disků, v jejich případě je situace o něco lepší
 radsi investuju do koncertu nez do filmu ale bohuzel pro me toho zatim na bluray moc nevyslo krome skupiny KORN.rad bych brzo v nabidce videl skupiny jako PEARL JAM,FAITH NO MORE,RAGE AGAINST THE MACHINE atp...
 radsi investuju do koncertu nez do filmu ale bohuzel pro me toho zatim na bluray moc nevyslo krome skupiny KORN.rad bych brzo v nabidce videl skupiny jako PEARL JAM,FAITH NO MORE,RAGE AGAINST THE MACHINE atp...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků