Modena píše:Řekněte zde ostatním, v čem je vedle, ať můžem diskutovat, napsat, že je někdo blb, to umí každej BFU !
Modena píše:Řekněte zde ostatním, v čem je vedle, ať můžem diskutovat, napsat, že je někdo blb, to umí každej BFU !
martinhamr píše:Ten člověk to nenapsal s posláním obě technologie porovnat a potom udělat závěr.Ten člověk ten článek psal z již danou myšlenkou,a to že HD je nadnesený humbuk.
Kvalita filmů na DVD je dostačující i pro majitele velkých televizí, takže i ti volí levnější variantu oproti Blu-ray.
Modena píše:martinhamr píše:Ten člověk to nenapsal s posláním obě technologie porovnat a potom udělat závěr.Ten člověk ten článek psal z již danou myšlenkou,a to že HD je nadnesený humbuk.
Ten člověk to rozhodně nepsal jako polemiku o tom, že on sám má takový, nebo makový názor, pouze popsal stav věcí a to dost na tvrdo a bez obalu ! Čemu na tom nerozumíš ? Nebo máš vyvynutého i něco jiného, a já tím pádem nejsem štond to pochopit a vidět, jako ty ?
Velmi souhlasím s autorem článku zejména v tom, že distributoři v ČR jsou nenažraná paka a navíc tím pádem místo aby zaplatili práva za pořádný spektákl, pouští do nás samé sračky ! Možná, že to bude ještě "lepší" poměr, než co zmínil Tomísek - 2/3 jsou ještě nadsazená hodnota ! ! !
martinhamr píše:Modeno a ejakuloval jsi u toho když jsi si opravyl to Y.Je to super pocit že...Je pravda že každej se vzrušujeme jinak.Já ti teda sem tam udělám občas radost aby jsi neřekl.
derek píše:...ale tak nějak naivně jsem si myslel, že disky by mohly být stejné pro celou EU, koneckonců na disk se přece vejde hromada titulků, ne? a kdo chce speciální edice s dabingem, tak ať si za ně připlatí...
Juta píše:Na DVD se vleze mnohem víc tituků. Není to ničím omezeno.
derek píše:a jsme u toho, proč mám živit bonton.cz, .sk, .au, ....atd atd...když může být bonton.eu, kde bude všechno ? nebudu tak živit hromadu zbytečnejch lidí a ušetřím víc než dost...stačí jen chtít.
ehm, o těch studentech že to neví snad ani nemůžeš myslet vážně...oni moc dobře vědí, že to co chtějí za disk vydavetelé je zlodějina, proto ho kopírují a já se jim nedivím
Juta píše:Mám teď před sebou Zabijáky a Likvidátora.
derek píše:samozřejmě jsem zaměstnanec a ne každý podnikatel je zloděj...nic takového jsem nikdy neřekl a neřeknu
jistě, praxe v zaměstnání je jiná, musíš mít dovolenou, můžeš být nemocnej...to je jasný...ale tady se bavíme o dablování práce ve všech 27 státech EU, kde ty lidi děají prakticky totéž
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků