dm602 píše:tazko povedat Ps3 je urcite sviznejsia vsak skryva v sebe brutalne vykonny procak ale obrazovo a uzivatelsky je na tom pioneer omnoho lepsie a obrazove a zvukove vystupy a prevodniky sa nedaju absolutne zrovnavat pioneer ako prehravac je omnoho lepsi zapni si ho do plazmy alebo lcd 127 cm a zapni si ps 3 a pochopis a este jedna vlastnost pioneera ked das orginal film alebo dvd original je obraz skvely ale ked das divix alebo skonvertovany dvd film napr cez shring tak brutalne odhaly kvalitu nahravky preto si ho ako zariadenie velmi pochvalujem co zas PS 3 TAK NEZVLADA to je skor zariadenie vsetko v jednom a na to to splna do bodky a skvele
dm602 píše:tazko povedat Ps3 je urcite sviznejsia vsak skryva v sebe brutalne vykonny procak ale obrazovo a uzivatelsky je na tom pioneer omnoho lepsie a obrazove a zvukove vystupy a prevodniky sa nedaju absolutne zrovnavat pioneer ako prehravac je omnoho lepsi zapni si ho do plazmy alebo lcd 127 cm a zapni si ps 3 a pochopis a este jedna vlastnost pioneera ked das orginal film alebo dvd original je obraz skvely ale ked das divix alebo skonvertovany dvd film napr cez shring tak brutalne odhaly kvalitu nahravky preto si ho ako zariadenie velmi pochvalujem co zas PS 3 TAK NEZVLADA to je skor zariadenie vsetko v jednom a na to to splna do bodky a skvele
Blue píše:Ahojte,
Mam jeden začiatočnícky dotaz mam LX71 od Pioneeru a pri prehravani BD v hlavnom filme mam v pravom hornom rohu obrazovky ikony , ktoré sa mi za boha nedarí odstránit ak možte pomožte, dakujem. Ikony sa zobrazujú podla filmu budto jedna alebo dve v jednej je štvorec v druhej je akoby reproduktor. Vobec netuším o čo sa jedná a neviem to ani odstranit ...
Ešte raz dakujem
martinhamr píše:Sakra chlape,čti návod Musíš vlézt do menu a dát na OF zobrazení této informace. Je to myslím v options.
hopik píše:Myslite panove,ze tento prehravac ma vyznam kupovat k plazme panasonic ktera ma "pouze" 720p. Dokaze tv tento skvost vyuzit?
Dekuji
suspect píše:Zdravím, nevíte někdo nebo máte někdo odzkoušeno jestli přehraje kopie blu-ray filmů?
d.f.h píše:Hellboy 2 má skutečně DTS-HD MA 7.1, aspoň tedy vydání z regionu A... Naše vydání na tom může být jinak, distributor uvádí jen 5.1 - fakt nevím, nemám ho. Každopádně kde něco není, tam to vykouzlit nelze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků