Nick007 píše:Slabota? Nemůžu souhlasit. Valkýra je dokonalá, těch myšlenek, co ve mě potom vyvolala...
Takže tento rok: Gran Torino, Slumdog Millionaire, prvních 6 Star Treků, Valkyrie, Revolutionary Road, The Curious Case of Benjamin Button, Tobruk, trilogie X-Men.
Něco z toho teprve vyjde v ČR, ale tyhle jsem už viděl a jsem nadšený. Já si naopak myslím, že letos to je skvěléUž se nemůžu dočkat na Watchmen
Nick007 píše:d.f.h.: Proč chybí v téhle upoutávce Veřejný nepřítel č.1?
d.f.h píše:To u nás vychází? Kdy, kdo?
d.f.h píše:Nick007 píše:d.f.h.: Proč chybí v téhle upoutávce Veřejný nepřítel č.1?
To u nás vychází? Kdy, kdo?
eko píše:d.f.h píše:Nick007 píše:d.f.h.: Proč chybí v téhle upoutávce Veřejný nepřítel č.1?
To u nás vychází? Kdy, kdo?
HOLLYWOOD CLASSIC ENTERTAINMENT
eko píše:Brickbox Digital Media
d.f.h píše:eko píše:Brickbox Digital Media
To už je lepší. Brickbox to určitě vyrobil, stejně jako celou řadu dalších Blu-ray disků. Žádný z nich ale pokud vím nedistribuoval... No, třeba je to teď už jinak. Díky za info, ten film je prý dobrý!
http://www.brickbox.cz/index.php?id_document=1604608605
eko píše:d.f.h píše:eko píše:Brickbox Digital Media
To už je lepší. Brickbox to určitě vyrobil, stejně jako celou řadu dalších Blu-ray disků. Žádný z nich ale pokud vím nedistribuoval... No, třeba je to teď už jinak. Díky za info, ten film je prý dobrý!
http://www.brickbox.cz/index.php?id_document=1604608605
Njn ja se se v tom moc neorientuju kdo co vydal apod (ani me to v celku nezajima)...Kazdopadne pred zacatkem filmu tam probehne napis HOLLYWOOD CLASSIC ENTERTAINMENT a BRICKBOX DIGITAL MEDIA tak sem myslel ze vydavatel bude jeden z tech
Juta píše:Co se týče množství vydaných BR disků, tak je to myslím pochpitelné, protože začínají prázdniny. A nejde jen o BR ale i o DVD.
Nick007 píše:Ještě štěstí, že spousta z těch BR disků jsou blbosti, který je úplně zbytečný vidět, jinak by to člověk nestíhal zkouknout.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků